Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a hír hallatán?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a hír hallatán? Átgondolnátok a dolgokat? NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés

Refluxom van, be van gyulladva a nyelőcsövem, és a gyomor nyálkahártyám elég súlyosan,beszűrődések vannak több helyen, most pedig olyan tüneteim vannak, mint a gyomorráknak. Nem kezelték az orvosok a betegségem, pedig kellett volna. Több évnyi együtt járás után egy kis ideje szakítottam a barátommal, több okból is. (Ő "dobott" ki)Az egyik ok az volt, hogy sokszor volt rossz kedvem, vagy rossz kedvem lett egyik pillanatról a másikra (Ő nem tudta hogy a betegségem miatt, mert nem akartam elmondani neki, mert nem akartam hogy aggódjon miattam, és bíztam a gyógyszerekben...) Volt hogy "csak úgy" elsírtam magam, vagyis a betegség miatt, mert félek hogy olyat találnak majd a következő kivizsgálásnál amit nem kéne, de inkább attól hogy "semmit" és azt nem lehet kezelni... Pár hete megint beszélünk, és néha-néha találkozunk is, és szeretnék neki elmondani mindent, hogy milyen beteg vagyok, és hogy mi miért volt, hátha más lenne a helyzet. Szerintetek jó ötlet? Lehet az jön le hogy nem bízok benne, de ez nem így van, csak kímélni akartam őt, de úgy látszik pont az ellenkezőjét értem el vele.

18L

2013. okt. 19. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen lehet azt mondja majd nem bíztál benne hogy ezt elmond de ez érthető is viszont mindenképp mond el neki hogy megértse miért viselkedtél úgy ahogy mert joga van tudni és jobb később mint soha
2013. okt. 19. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem bántana,hogy az,aki elvileg szeret és azért van velem az nem képes elmondani egy ilyen dolgot.
2013. okt. 19. 20:43
 3/11 anonim ***** válasza:
ITT LENNE AZ IDEJE! Írd meg levélben, hogy a betegséged miatt viselkedtél úgy ahogyan, mert el akartad távolítani magadtól. Ha nem maradsz meg akkor gondoljon rád szeretettel. Elég ennyi. Kínozd meg lelkileg!
2013. okt. 19. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:

18 évesen a gyomorrákod esélye annyi, mint... na mindegy. Elméletben előfordulhat. Szerintem egy hipochonder idióta vagy, aki imád beteg lenni. Nőj' föl: 18 éves kanca vagy, semmi szükség a nyomi dolgaidnak a hangoztatására, próbálj meg a személyiségeddel törődést és aggódást elérni, ne pedig a képzelt betegségeiddel.

A refluxod is pszichiátriai eredetű, de ezt te is tudod, csak azt hiszed, hogy megsajnálnak. Én biztosan nem. Az ilyen beteget már a rendelő ajtajában kiszúrom, és be sem engedem.

2013. okt. 19. 20:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Biztos poènból írták a kórlapomra az orvosok
2013. okt. 19. 20:58
 6/11 anonim ***** válasza:

4es neked nincs rendelőd, diplomád sincs. Mivel nekem van, ezért vágom.

A reflux nem pszichés eredetű, savtermelést kell gátolni és életmódot kell váltani. A stressz ront ezen, de nem döntő. Kivéve ha önhánytatás következménye.

2013. okt. 19. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:

A válaszíró 44%-ban hasznos válaszokat ad.

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik

2013. okt. 19. 21:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Kaptam rá gyógyszereket, semmi nem használt kb.. Évek óta szenvedek miatta de csak gyógyszert kaptam
2013. okt. 19. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Írj a srácnak, és menjetek el több (akár külföldi) orvoshoz. Nagyon elmaradott némelyik itthon.
2013. okt. 19. 21:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért meghalni nem fogsz a reflux betegségtől evvel együtt kell élned.

Édesanyámnak is refluxja van, iszonyatosan lefogyott, de nincs a halálán.

Mondj el neki mindent, megérdemel egy magyarázatot.

2013. okt. 19. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!