Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
27 vagyok és még nem volt barátom, de igazából nem is kell. Engem mindig csak levegőnek néztek, árnyéknak, tőlem sokkal ocsmányabb lányoknak összejött már bőven, de úgy tűnik én nem érdemlem meg.Ezt sose fogom megbocsátani, úgyhogy jó lenne ha valaki hasonszsőrű, ugyanilyen cipőben járó személy leírná a véleményét.2013. okt. 14. 20:29
21/23 A kérdező kommentje:
Tudom én hogy szívesebben beszélnétek egy nagymellű vihogó üresfejű lánnyal de ez is titeket minősít.Én még nem köptem le senkit, pedig némelyik megérdemelte volna.
2013. okt. 15. 21:41
22/23 A kérdező kommentje:
Méghogy a pasik szeretik a kihívásokat. Ha rólam van szó ez se működik.És még ezek után én fogok nyitni?Hogyne:PP
2013. okt. 15. 21:43
23/23 anonim válasza:
Tudod kérdező, úgy magyarázod félre a szavainkat, ahogy csak akarod, de ezzel csak magadat csapod be. Azért nem a kinézeted miatt választanánk inkább mást, hanem azért mert süt rólad a negativitás. Választhatsz, hogy továbbra is ilyen leszel, vagy felülemelkedsz a nehézségeken és megteszed az első lépést saját magad megváltoztatása irányában, így elképzelhető hogy egy férfi fog kezdeményezni. De persze könnyebb másokat hibáztatni és olyannak látni az itt válaszolókat, amilyennek akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!