Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
27 vagyok és még nem volt barátom, de igazából nem is kell. Engem mindig csak levegőnek néztek, árnyéknak, tőlem sokkal ocsmányabb lányoknak összejött már bőven, de úgy tűnik én nem érdemlem meg.Ezt sose fogom megbocsátani, úgyhogy jó lenne ha valaki hasonszsőrű, ugyanilyen cipőben járó személy leírná a véleményét.
2013. okt. 14. 20:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Utóirat (mivel lemaradt): egy hason szőrös ember!
2013. okt. 14. 20:51
 12/23 anonim ***** válasza:

de igazából nem is kell.

emiatt a hozzáállás miatt. ha ilyen negatív vagy, akkor taszítani fogod a srácokat. kb ennyi.

nekem is ez a bajom, de már dolgozok rajta

2013. okt. 14. 20:53
 13/23 anonim ***** válasza:
"27 vagyok és még nem volt barátom, de igazából nem is kell" Dehogynem kell neked, csak dacból írtad,hogy nem kell, próbálod magaddal is elhitetni,hogy nem kell, pedig szeretnél Te barátot, ha nem így lenne, akkor ki sem írtad volna ezt a kérdést. Én is próbálom magamnak bemesélni,hogy márpedig nekem nem kell barátnő, ha eddig nem volt, de ez nem így van.
2013. okt. 14. 21:32
 14/23 anonim ***** válasza:
Én is 27 vagyok, és én sem kellettem még senkinek sem, bár én rengeteget próbálkoztam már lányoknál (mert én férfi vagyok), de folyton csak elutasításokat kaptam.
2013. okt. 14. 21:41
 15/23 anonim ***** válasza:

"de igazából nem is kell"

Most akkor eldöntenéd, hogy mit akarsz?

Akkor miért teszed fel a kérdést, hogy "nem kellesz senkinek"? Ha nem is érdekel? Érted te magad?

Amúgy próbáltál már TE nyitni egy kiszemelt felé? Vagy csak a sült galambot vártad? Kíváncsi lennék...

22/F

2013. okt. 14. 21:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha nem is kell, akkor tegyél rá... mit érdekel?
2013. okt. 14. 22:03
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Biztos hogy baj van az én hozzáállásommal is, de mindig kettőn áll a vásár, és ez a negatív állapot valamiért kialakult, nem ok nélkül van. Hogy válaszoljak az egyik kérdésre, nem én nem fogok pasi felé nyitni, mert szerintem sz a férfiak dolga, és érdekes módon bizonyos csajok felé simán tudnak közeledni, csak felém nem. Ezek a kudarcok azért egy idő után igenis szomorúvá teszik az embert, de akik ilyenen nem esnek át úgysem értik.
2013. okt. 15. 20:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha a kisugárzásod ilyen elutasító, akkor nyilván meg sem próbálnak közeledni. Én sem próbálkoznék olyan lánynál, aki épp csak elviseli hogy velem kell beszélnie.
2013. okt. 15. 20:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Kinek van kedve ilyen csajjal szóba elegyedni?? Az a rémképem lenne ha közelebb megyek le is köp...
2013. okt. 15. 20:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Nos kérdező ez nem a férfi és nem a nő dolga. Ez egyszerűen annak a dolga aki akar valamit a másiktól. A sült galamb pedig nem fog a szádba pottyanni. Néha neked kell érte tenni. Persze könnyű megfogni a könnyű végét, hogy "ez a férfi dolga", csak lehet, hogy akkor egyedül maradsz. A szíved joga ezt választani, csak akkor ne panaszkodj, hogy senki sem megy oda hozzád. Egyébként én is elég komolya negativitást érzek belőled kiáradni, lehet ezen kéne csiszolni és UTÁNA gondolkodni kapcsolaton.
2013. okt. 15. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!