Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kellek senkinek, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek senkinek, de nem akarom megbaszatni magam akárkivel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok emiatt.
2013. jún. 18. 13:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Egyéjszakásra találsz jó pasikat mégha nem is vagy bombázó. De próbálj meg az lenni és sorbanállnak majd a kanok hidd el :D
2013. jún. 18. 13:34
 2/30 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom nem értetted azt a részt, hogy "nem akarom megbaszatni magam akárkivel".
2013. jún. 18. 13:40
 3/30 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jún. 18. 13:45
 4/30 A kérdező kommentje:
19
2013. jún. 18. 13:46
 5/30 anonim ***** válasza:
Akkor még van időd, majd találsz valakit.
2013. jún. 18. 13:58
 6/30 anonim ***** válasza:
5%

Első vagyok. Mégis kire vágysz b++ Brad Pittre??? Az már NEM akárki. De nekem speciel a jó pasik sem akárkik. Ha neked igen akkor veled rohadt nagy baj van és nem is csodálom, hogy nincs senkid!

Ha meg az AKÁRKI = SENKI akkor azt ird, ne szédits itt a hülye kérdéseiddel mindenkit!!

2013. jún. 18. 14:05
 7/30 anonim ***** válasza:
49%
Ki az aki számodra valaki, és nem akárki? Gondolom egy full jó képű férfi kellene...csak hogy ahhoz neked is nyújtani kellene valamit, de ahogy a kérdésből elnézem ez nem megy kis szívem, úgyhogy maradnak azok,akiket érdemelsz.
2013. jún. 18. 14:12
 8/30 A kérdező kommentje:

A jó pasik is lehetnek akárkik, ugyanis az "akárki" nálam azt jelenti, hogy nem komoly kapcsolatot akar.

Hogy pontosabban fogalmazzak, nem akarom megbaszatni magam senkivel, csak úgy.

A priviseknek üzenem, hogy nem tudom miért nem kellek senkinek. Illetve igen, volt 2 rövid kapcsolatom.

2013. jún. 18. 14:12
 9/30 anonim ***** válasza:
Te most komoly kapcsolatot akarsz? Akkor úgy kellett volna a kérdést is feltenni. Így arra lehet követeztetni a kérdésedből,hogy kalandot keresel.
2013. jún. 18. 14:18
 10/30 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha neked úgy tűnt, elnézést kérek. Pontoan úgy gondoltam, ahogy az imént leírtam.
2013. jún. 18. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!