Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan ismerkedhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan ismerkedhetnék akárkivel is így? (bővebben alul)

Figyelt kérdés

Múlt tanévben fejeztem be a fősulit. Azóta nem nagyon járok bulizni. Igazándiból már nincs is nagyon kivel. Vannak barátaim, de akikkel elmennék, azok vagy komoly párkapcsolatban vannak, vagy éjjel nappal melóznak. Egyedül meg nem nagyon tudok nekiindulni.

Egyre jobban úgy érzem, hogy elhagynak az emberek. Most próbáltam külföldön munkát találni, hogy elszabaduljak ettől a környezettől, de sajna csak jövőre jönne össze.

Mások előtt persze adom a vidám arcot, mindenen csak mosolygok, de van az a mondás hogy "Aki sokat nevet, annak nagy gondja van."

Most nem sajnáltatni akartam magam, csak segítséget kérni tőletek. Hogyan találhatnék akárkit is, akivel boldogabb tudnék lenni? Akinek bátran elmondhatnám az érzéseimet..?

2012. nov. 4. 19:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Még hozzátenném hogy 21 éves fiú vagyok. Teljesen átlagos kinézettel.
2012. nov. 4. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem amúgy sem buliban érdemes ismerkedni, bár a helyzet az, hogy nagy tapasztalatom nincs ezen a téren, az egy barátommal ismerős útján ismerkedtem meg. Talán ezzel próbálkozz, és nekem a netes ismerkedés bevált, mármint az első élő találkozást netes beszélgetések követték, és utána derült ki, hogy érdekeljük egymást, és váltottunk élő beszélgetésekre:) Szóval esetleg nézz körül fb-on ismerőseid ismerősei közt, és ha kinéztél valakit, próbálj módot találni az élő talira vele, mondjuk az ismiden keresztül. Ez tudom, hogy nem elég konkrét, de én se tudok jobbat kitalálni, sokat is gondolkozom, hogy ha nem lenne a barátom, hogyan is ismerkedhetnék, mert olyan vagyok, mint te... nem megy az olyan könnyen nálam.
2012. nov. 4. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Megpróbálom. Az a helyzet így pluszba még. Hogy elképesztően válogatós vagyok. És olyan is gyakran volt már hogy megismertem valakit, akiért teljesen oda voltam. Egy csomó törtem magam érte mire össze jött, aztán már másnap nem is kellett. Mire ő össze jött egy másik sráccal. Ekkor én már úgy éreztem magam mint a kisgyerek a játékával. Gondolom ismerős az az "elmélet". Minden megadni érte csak hogy vissza szerezhessem. De már késő volt.

Most már úgy érzem felnőttem ehhez. Csak legyen kiről úgy éreznem :/

Minden esetre köszönöm a választ.

2012. nov. 4. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!