Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék párkapcsolatot de nem akárkivel. Miért nem jön össze?
Figyelt kérdés
Nem rinyálás céljábol irtam ,szóval az ilyen válaszokat nem kérném.2012. nov. 15. 19:04
1/8 ASOT válasza:
mert lehet mindenkiben rögtön a hibát keresed.
óóó ez jól néz ki de kicsit bolond...óó ez jól nézne ki de a haja lehetne kicsit hosszabb....stb
2/8 anonim válasza:
Ennyi infóval nem sokat lehet kezdeni. Ha többet elárulnál magadról... Nem, tulajdonságok, életkor stb
3/8 anonim válasza:
Most nehogy már, hogy két sort írsz, nem is magadról, nekünk meg meg kéne oldani a bajodat..írj kicsit magadról!
4/8 anonim válasza:
Azért nem jön össze, mert nem akárkivel akarod, és nem akárkikből nem sok szaladgál a városban.
5/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek egyáltalán olyan nagy igényeim.
2012. nov. 15. 19:55
6/8 anonim válasza:
Akkor egy cipőben járunk!:)
Én is így vagyok vele..
De aztán rájöttem, hogy magasra teszem a mércét, mert minden fiúban van hiba..
Meg a másik, hogy mindig van valami számomra kézen fogató indokom, hogy az adott fiúval miért nem jönnék össze.(sokszor apróságok)
A fő, hogy ne legyen ideálod, csak keress olyan fiút, akivel nagyjából egy hullámhosszon vagytok és élvezed a társaságát.Kiindulásként ez is elég.:)
7/8 anonim válasza:
Nekem sincsenek. Őszinteség, hűség... úgy látszik manapság már ezek is nagy igényeknek számítanak!
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó,szivemből szóltál.
2012. nov. 16. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!