Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "csinalhatnam vissza"? Hibáztam. Belátom.
kezdem azt érezni, hogy ebben az országban majdnem mindenki dependens és kapcsolatfüggő. úgy miért nem lehet szakítani valakivel, hogy simán vége? miért kell még a kapcsolat alatt beújítani egy pasit/nőt, akihez rögtön lehet futni szakítás után? nem jó érzés a szakítás, de igenis minden veszteséget meg kell gyászolni, fel kell dolgozni a maga módján. de ha rögtön rohansz valakihez, akkor ez kimarad, plusz pont az ilyen hezitálások miatt már nem csak a volt barátnőd sérül, hanem az új is. az lenne a legkorrektebb, ha nem oda-vissza rohangálnál két kapcsolat között, hanem dobd ki ezt a csajt is, legyél egyedül egy darabig, és hagyd, hogy leülepedjenek az érzelmek, és tisztán láss.
2013. okt. 14. 19:44
Jaj, ne szívasd már ezt a szegény lányt! Két hónap nem olyan nagy idő, hogy ne tudd elhagyni. Tök bunkóság, hogy vele vagy, miközben mást szeretsz! Ha nincs ló, jó a szamár is? Legyél már férfi és mondd ki, amit akarsz és vállald mindenért a felelősséget, ne csak sunnyogjál.
2013. okt. 14. 19:46
13/25 A kérdező kommentje:
Nem akartam az egszet, csak egyszeruen jott. En is komolyan gondoltam a kapcsolatunkat a volt baratnommel. Egyszer csak azt vettem eszre, h sokat gondolok a masik lanyra, jol ereztem magam a tarsasagaba. Vegul is most is vannak pillanatok mikor jol erzem magam vele, a hetvegeket egyutt toltjuk. Sajnos most kezdem erezni, hogy kit is veszitettem el, most ertekelem csak, h mim is volt. Nagyon rosszul hangzik ez igy tudom, de ez van. Azt is erzem, h nincs idom, nem vesztegethetem
14/25 A kérdező kommentje:
azt hittem akkor vallalom a feleloseget ha elhagyom a baratnomet ezer a masik lanyert. Bar akkor ugy ereztem, h nem a masik lany miatt teszem, mert hogy reszemrol elmultak az erzesek
Szerintem te azt sem tudod, hogy mit akarsz.
Nem kéne neked egyik lány sem. A lányoknak biztosan ez lenne a legjobb! Majd akkor keress barátnőt, ha tudod, hogy mit akarsz, mert így csak játszol másokkal.
2013. okt. 14. 19:54
16/25 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem direkt csinalom! En is sajnalom!!!
17/25 A kérdező kommentje:
A volt baratnomet szeretem, folyton ra gondolok, furdal a lelkiismeret rendesen.
18/25 A kérdező kommentje:
a volt baratnom amiutan szakitottam es elmodtam a lanyt is azt mondta, hogy megprobalhatjuk megoldani ha en is akarom, mert o nagyon szeret. Akkor nem akartam, nem tudom, h valtozhatott ez benne valamit azota, hiszen en teljesen beleugrottam a masik kapcsolatba. Az az isgazsag, hogy mar magamtol is feltem ot.
19/25 A kérdező kommentje:
BlackSword
Kerlek ird le a tortenetet, ha nem nagy keres!
Velem történt hasonló, viszont a párom nem jutott odáig, hogy összejöjjön a másik lánnyal, hanem a szakítás után rövid idővel rájött, hogy hibázott és mit veszített.
Nagyon próbálkozott, láttam rajta, hogy mélységesen bánja a dolgot, adtam neki egy lehetőséget. Visszanyerte a bizalmam, bár néha azért még eszembe jutnak a dolgok, de már nagyon ritkán, csak ha épp rossz passzban vagyunk kicsit.
Nekünk bejött az "újrakezdés", de mi el sem váltunk nagyon.
Valószínű nem lenne ugyanez a helyzet, ha összejön a lánnyal. Hiába szeretem, továbbléptem volna, mert tudom, hogy hosszútávon jobb lesz az nekem.
2013. okt. 14. 20:08
Kapcsolódó kérdések: