Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan "csinalhatnam vissza"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "csinalhatnam vissza"? Hibáztam. Belátom.

Figyelt kérdés
5 es fel evet voltunk egyutt, mar ugy ereztem nem szeretem annyira, kozben kozel engedtem magamhoz egy masik lanyt, akit a munkahelyemen keresztul ismertem meg. A nyar vegen szakitottam a baratnommel es osszejottem a masik lannyal. Most nagyon hianyzik a volt baratnom, egyalataln nem beszelunk. Komoly terveink voltak, az eskuvot terveztunk...,magam sem tudom mi tortent velem. (Most a masik lannyal vagyok, de boldogtalan)

2013. okt. 14. 19:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
kezdem azt érezni, hogy ebben az országban majdnem mindenki dependens és kapcsolatfüggő. úgy miért nem lehet szakítani valakivel, hogy simán vége? miért kell még a kapcsolat alatt beújítani egy pasit/nőt, akihez rögtön lehet futni szakítás után? nem jó érzés a szakítás, de igenis minden veszteséget meg kell gyászolni, fel kell dolgozni a maga módján. de ha rögtön rohansz valakihez, akkor ez kimarad, plusz pont az ilyen hezitálások miatt már nem csak a volt barátnőd sérül, hanem az új is. az lenne a legkorrektebb, ha nem oda-vissza rohangálnál két kapcsolat között, hanem dobd ki ezt a csajt is, legyél egyedül egy darabig, és hagyd, hogy leülepedjenek az érzelmek, és tisztán láss.
2013. okt. 14. 19:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Jaj, ne szívasd már ezt a szegény lányt! Két hónap nem olyan nagy idő, hogy ne tudd elhagyni. Tök bunkóság, hogy vele vagy, miközben mást szeretsz! Ha nincs ló, jó a szamár is? Legyél már férfi és mondd ki, amit akarsz és vállald mindenért a felelősséget, ne csak sunnyogjál.
2013. okt. 14. 19:46
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem akartam az egszet, csak egyszeruen jott. En is komolyan gondoltam a kapcsolatunkat a volt baratnommel. Egyszer csak azt vettem eszre, h sokat gondolok a masik lanyra, jol ereztem magam a tarsasagaba. Vegul is most is vannak pillanatok mikor jol erzem magam vele, a hetvegeket egyutt toltjuk. Sajnos most kezdem erezni, hogy kit is veszitettem el, most ertekelem csak, h mim is volt. Nagyon rosszul hangzik ez igy tudom, de ez van. Azt is erzem, h nincs idom, nem vesztegethetem
2013. okt. 14. 19:50
 14/25 A kérdező kommentje:
azt hittem akkor vallalom a feleloseget ha elhagyom a baratnomet ezer a masik lanyert. Bar akkor ugy ereztem, h nem a masik lany miatt teszem, mert hogy reszemrol elmultak az erzesek
2013. okt. 14. 19:52
 15/25 anonim ***** válasza:

Szerintem te azt sem tudod, hogy mit akarsz.

Nem kéne neked egyik lány sem. A lányoknak biztosan ez lenne a legjobb! Majd akkor keress barátnőt, ha tudod, hogy mit akarsz, mert így csak játszol másokkal.

2013. okt. 14. 19:54
 16/25 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem direkt csinalom! En is sajnalom!!!
2013. okt. 14. 19:54
 17/25 A kérdező kommentje:
A volt baratnomet szeretem, folyton ra gondolok, furdal a lelkiismeret rendesen.
2013. okt. 14. 19:56
 18/25 A kérdező kommentje:
a volt baratnom amiutan szakitottam es elmodtam a lanyt is azt mondta, hogy megprobalhatjuk megoldani ha en is akarom, mert o nagyon szeret. Akkor nem akartam, nem tudom, h valtozhatott ez benne valamit azota, hiszen en teljesen beleugrottam a masik kapcsolatba. Az az isgazsag, hogy mar magamtol is feltem ot.
2013. okt. 14. 20:05
 19/25 A kérdező kommentje:

BlackSword

Kerlek ird le a tortenetet, ha nem nagy keres!

2013. okt. 14. 20:07
 20/25 Je Veux ***** válasza:

Velem történt hasonló, viszont a párom nem jutott odáig, hogy összejöjjön a másik lánnyal, hanem a szakítás után rövid idővel rájött, hogy hibázott és mit veszített.

Nagyon próbálkozott, láttam rajta, hogy mélységesen bánja a dolgot, adtam neki egy lehetőséget. Visszanyerte a bizalmam, bár néha azért még eszembe jutnak a dolgok, de már nagyon ritkán, csak ha épp rossz passzban vagyunk kicsit.

Nekünk bejött az "újrakezdés", de mi el sem váltunk nagyon.

Valószínű nem lenne ugyanez a helyzet, ha összejön a lánnyal. Hiába szeretem, továbbléptem volna, mert tudom, hogy hosszútávon jobb lesz az nekem.

2013. okt. 14. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!