Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit hibáztam a kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy Sára1 kérdése:

Mit hibáztam a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Párom pénteken hajnali kettő kor ,hogy elhagy ! El is küldött haza a szüleimhez. A testvérének és a barátainak mondta ,hogy vigyenek haza.Annyit mondott 7 hónap után ,hogy elmúlt a szerelem és a motorozás és munka mellé én már nem férek bele. Nincsenek közös témánk.Én mindent toleráltam .,hogy neki a barátai nagyon fontosak minden hova elkísértem. Minden alakalommal a szüleinél voltunk és segítettem mindenben. A motorozásban is ,hogy fáradt megmasszíroztam ,hogy jó legyen neki.Még is azt kaptam ,hogy kidobott. Próbáltam felhívni a figyelmét ,hogy a kapcsolatunkkal is kell törődni mert így kihűl. Azt mondta jó ,hogy fog . Mikor mondtam neki ő fontos nekem ,dez így nem jó mert kihül a kapcsolatunk akkor elment megkérdezte a barátját ,hogy mi legyen és azután már nem volt maradásom. Úgy volt nyaralni is megyünk mondta ,hogy kérjem ki a szabadságot is ,hogy mennyük együtt és azt se mondta ,hogy ne kérd ki mert már nem megyünk együtt nyaralni
2013. aug. 4. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
mi?Hány éves vagy te?
2013. aug. 4. 09:09
 2/7 A kérdező kommentje:
25 éves
2013. aug. 4. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne emészd magad, nyiss egy új fejezetet az életedben.Felesleges köpködni a másikra, egyszerűen valószínűleg nem illettetek össze.
2013. aug. 4. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
7 hónap alatt korai volt összeköltözni.
2013. aug. 4. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát kedves Sára, teljes mértékben megértelek és együtt érzek veled. Engem is most "törölt ki" az életéből egy lány, akibe még épp hogy csak kezdtem beleszeretni, de már vége is lett, mert én túl sok voltam neki... pedig én csak vele szerettem volna lenni, amennyit csak lehet.

Sajnos talán tényleg az a legjobb, ha lezárod az életed ezen részét, és folytatod tovább azt ami megmaradt, azokkal akik még ott vannak melletted. Aztán majd csak jön más! Legtöbbször így szokott lenni! Remélem én is hogy jön majd! Kitartás!

29 F

2013. aug. 4. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez te vagy? :D

[link]

2013. aug. 4. 18:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem nem én vagyok
2013. aug. 4. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!