Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "csinalhatnam vissza"? Hibáztam. Belátom.
Figyelt kérdés
5 es fel evet voltunk egyutt, mar ugy ereztem nem szeretem annyira, kozben kozel engedtem magamhoz egy masik lanyt, akit a munkahelyemen keresztul ismertem meg. A nyar vegen szakitottam a baratnommel es osszejottem a masik lannyal. Most nagyon hianyzik a volt baratnom, egyalataln nem beszelunk. Komoly terveink voltak, az eskuvot terveztunk...,magam sem tudom mi tortent velem. (Most a masik lannyal vagyok, de boldogtalan)2013. okt. 14. 19:26
2/25 anonim válasza:
Erre szokták azt mondani,hogy Így jártál!
3/25 BlackSword válasza:
Ehhez csak gratulálni tudok... Ha volt ennyi eszed, akkor viseld a következményeit... Van erről egy nagyon tanulságos történetem, de inkább nem írom le...
4/25 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a volt barátnőd visszafogadna. Jól elbántál vele. Ezek után már nem tudnátok ott folytatni, amilyen régen volt.
De miért van most a másik lánnyal, ha boldogtalan vagy, és mással lennél inkább? Ezzel őt is átvágod csak!!!!!! Szegény lányok! :(
5/25 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hulye voltam, de ugy lattam, hogy tobb a rossz dolog a kapcsolatunkba mar, mint a jo, ezert leptem. A volt baratnom egszen biztos szeret meg. A lanyt akivel most vagyok sajnalom elhagyni, o is csalodott mar eppen eleget.
2013. okt. 14. 19:31
6/25 A kérdező kommentje:
ezerszer megbantam a dolgot. Legszivesebben odamennek es bocsanatot kernek, de hogyan?
2013. okt. 14. 19:33
7/25 anonim válasza:
Tényleg egy jó nagy balfék vagy. Tedd ezt, legyél spontán! Húzz oda, és kérj tőle elnézést elsőkörben. A többi az időn múlik.
8/25 A kérdező kommentje:
Volt igy meg valaki? Meg tudta oldani a dolgot?
2013. okt. 14. 19:37
9/25 A kérdező kommentje:
Szegyellem magam, a szemebe se tudnek nezni az hiszem...
2013. okt. 14. 19:38
10/25 A kérdező kommentje:
A legrosszabb h a mostani baratnom azt hiszi, h mar tul vagyok a masikon. 2 honap telt el a szakitasunk ota.
2013. okt. 14. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!