Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztam nem tudom még mit csinálhatnék. Ti mit tennétek?
Esetleg vak? Nem látta, hogy nyitva van a szekrény? Miért téged hibáztat?
Itt valami nagyon nem stimmel, nem is szól hozzád? Ez már nagyon haldokló kapcsolat...
ezek szerint másra sem figyelsz ez a gondja, mióta laktok együtt?
mi a igazi ok, azt nem tudom, de remélem nincs más a háttérben N
"Félek hogy még szakit is velem."
Ha ez a félelem köt hozzá, rá fog érezni, és idővel úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül. Ha rá támaszkodsz, odamész, ahova ő akarja.
Addig még rendben van, hogy beveri a fejét a szekrénybe, és akkor kitör belőle az agresszió, de az már erős, hogy még egy ésszerűen későbbi időpontra tett bocsánatkérésre is elkezd játszmázni: először úgy viselkedik, mint egy szigorú szülő a gyerekével, próbál lenyomni, bűntudatot ébreszteni benned; aztán meg nem szól hozzád - magából csinál durcás óvodást.
Ne kapaszkodj a kapcsolatba, főleg nem ilyenbe; állj a sarkadra, és határozottan tudasd vele, hol a határ. Ehhez viszont el kell fogadni a szakítás lehetőségét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!