Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy döntenél, ha ilyen cipőben lennél?

Figyelt kérdés

Van egy nálam 5 évvel idősebb srác. Jóképű, kedves, jól kijövünk stb. Szóval tetszik. Én is tetszem neki, szinte már szerelmes belém. Sok pozitív tulajdonsága van, mi megfogott benne, de még nem volt köztünk semmi. Próbáltunk csak barátok lenni, hát nem megy. Tegnap találkoztunk, beszélgettünk, és elmondta, hogy nehezen fogja vissza magát. Legszívesebben átölelne és megcsókolna. Volt, hogy én is ezt éreztem. Csak rajtam múlik, lesz-e köztünk valami. Ő szeretné. Nem az a tipikus szoknyavadász pasi. Viszont, nekem barátom van, akit szeretek (nem vagyok szerelmes), és érzelmileg annyira kötődöm hozzá, hogy nem tudom elhagyni. Megcsalni sem akarom. Döntenem kell, de nem tudom, hogy döntsek. A barátom egy ideig úgy viselkedett, hogy biztos voltam benne, hogy elhagyom. De leültünk beszélgetni, megváltozott, azóta rendes, látom rajta, hogy szeret. Nem tudok dönteni, és a srácot nem akarom becsapni. Félek, ha elhagyom a barátomat, megbánom.

Már csináltam listát, mi a jó a barátomban, mi a rossz, de nem jutottam előrébb. Időt kértem, tavaszig. :S

2009. nov. 10. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet megbánod ha most elhagyod a pasid.

De az is lehet hogy később bánod meg hogy nem hagytad el a másik pasiért.

Ne azt nézd hogy ez biztos, az meg nem. Mert semmi nem biztos... azt gondold végig hogy melyikkel érzed jobban magad és melyiket szereted jobban. És válaszd azt.

2009. nov. 10. 17:31
 12/16 A kérdező kommentje:
A mostani barátomat szeretem jobban.
2009. nov. 10. 17:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
innentől kezdve nincs is kérdés. mivel most válaszoltad meg. a mostani barátodat szereted, akkor viszont ne álltasd a másikat. ne játssz az érzésivel.
2009. nov. 10. 18:05
 14/16 anonim ***** válasza:
ha a mostani barátodat szereted ,akk maradj vele.én is voltam hasonló helyzetben és azzal maradtam akit jobban szerettem,vagyis elhagytam a régit....
2009. nov. 10. 19:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Épp a minap beszélgettünk párommal a szerelemről. ő azt vallja (30 éves férfi létére), hogy fiatalok vagyunk még ahhoz, hogy csak szeressük, kötődjünk egymáshoz. Szerelmesek vagyunk egymásba, és még egy ideig el sem tudnánk képzelni az életünket szerelem nélkül. Már 4 éve vagyunk együtt.

Gondolkodj el egy kicsit, le tudnád nélküle élni az életed? Ha ezt józan ésszel végig gondolog jól fogsz dönteni.

2009. nov. 10. 19:22
 16/16 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam rajta, beszéltünk is róla. Egyértelműen nem. Már elképzeltük, hogy lesz eljegyzés, összeköltözünk, házasság, gyerek (apás szülés), stb.

Mással nem tudnám ezt elképzelni.

2009. nov. 11. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!