Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vki mas kell neki, vagy csak en reagalom tul?

Figyelt kérdés
a baratommal mostanaban csak futolag talalkozunk, 1-2 orara, mert mindkettonknek sok a dolga. es neha ő flegma, neha meg en. de részemről ez olyankor csupan faradtsag. 1 hete mar szex se volt, mert nem ugy jöttek össze a dolgok. ma meg megy egy kosaérabdameccsre dolgozni, mint biztonsági szemelyzet, és emiatt is aggodok. pedig ott ugye nem szedhet össze csajt? meg attól is félek, h ha verekedés lesz, bevérződik, és hiv - et kap. tudom, h sok minden miatt panikolok, de kérlek irjatok le, h mit gondoltok. tegnap este is talalkoztunk, akkor azon akadt ki, h mondtam neki h de ne csajozzon a meccsen. erre kikérte magának, h nem igaz, h 2 év alatt nem jöttem még rá, h engem szeret. aztan olyan flegman valtunk el. ma meg irtam neki, h min kellene, h valtoztassak, es erre meg az volt a valasz, h a bizalmamon kellene javitani, meg több szex. de h nem érti meg, h nem ugy jött össze mostanaban, és mindig faradt voltam, és azért nem volt szex? 19, l
2009. nov. 10. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Bevérződik? Hiv?????

Te beteg vagy :S

2009. nov. 10. 10:34
 2/9 A kérdező kommentje:
de hat könnyen megtörténhet. a Magic is ugy kapta el.. :S
2009. nov. 10. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Ehhh...az kismilió esetből egyszer történik meg...tényleg beteg vagy. Nem beteg, paranoiás. És egyébként is 2 év alatt megcsalt már? Ha nem, akkor mi a francnak aggódsz? Bízz benne már egy kicsit! Mert így marha gyorsan vége lesz a kapcsolatotoknak, okkal.

19/L

2009. nov. 10. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Itt neked van bajod és nem a pasidnak. ha neki is ilyeneket adsz elő, nem csodálom, hogy flegma.
2009. nov. 10. 10:40
 5/9 anonim ***** válasza:
miért vagy féltékeny? 2 év alatt ha nem adott rá okot, ne nyaggasd mindig ezzel. ha féltékeny típus vagy, próbálj meg változtatni magadon. beszéld ki magadból a barátnődnek, vagy menj pszhiológushoz. ez nem szégyen. de ne várd meg, hogy megunja a hülyeségeidet, mert elhagy. ha meg adott okot rá régen, akkor viszont ülj le vele, beszéljétek át, hogy most hogy látja a kapcsolatotokat és megnyugszol, hogy valóban szeret téged. a sex terén meg ha sok a probléma érthető, hogy alig csináljátok, viszont a legtöbb férfinek ez az alapja a kapcsolatnál, úgyhogy figyelj oda rá. szervezz egy nyugis romantikus estét, biztos értékelni fogja....
2009. nov. 10. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Ket ev utan tenyleg ne feltekenykedj. A feltekeny embereket egy parkapcsolatban nagyon nem szeretik, altalaban magukra maradnak. Probalj jobban bizni benne. Ha nem szeretne, amugysem hiszem hogy veled maradna, meg a gyerekes anyakat is elhagyjak masert, ilyen van, de olyan nincs, hogy megcsal masokkal, de nem akar elhagyni.Na jo ilyen is van, de szerintem ez a ritkabb. Egy hetig nem szexeltetek, az meg nem katasztrofa azert.
2009. nov. 10. 11:14
 7/9 A kérdező kommentje:
vegulis konkrétan nem csalt meg, csak volt par incidens. nem akkora problema, nekem is voltak hülyeségeim. jarok pszichologushoz, ő is megmondta, h hülyeségek miatt idegeskedek. és igen, paranoias vok.. de hat en az aids-től félek, a fél vilag meg egy influenza miatt van bepanikolva.. :S
2009. nov. 10. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
használj gumit, akkor nem fogod elkapni a nem létező HIV-jét
2009. nov. 10. 11:59
 9/9 A kérdező kommentje:
hasznalnék én gumit, csak ő nem akar.. mert " ugy nem olyan jo ".
2009. nov. 10. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!