Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünetet tartunk a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetet tartunk a barátnőmmel! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
1éve vagyunk együtt! Eddig semmi baja nem volt nagyon szerettük egymást ritkán veszekedtünk, ha veszekedtünk akkor is apróságokon! 1hete hétvégén még semmi bata sem volt nagyon jól éreztük magunkat aztán hétfőn eltűnt egésznapra nem tudtuk elérni ő meg nem szólt haza hogy az ismerőseivel van este 9re ért haza ! Összevesztem vele én meg a családjai is hogy azért haza szólhatott volna. Szerdán közölte velem nem tudja mit akar legyen szünet mondtam hogy jó! Azóta beszéltem vele hogy inkább hadjon békén szakitsunk bele ment de rá 1 óra hosszára írt hogy ne szakítsunk adjak neki időt! Nem értem ezu az egészet. Se velem se nélkülem. Én nagyon szeretem és nem értem hogy egyik napról a másikra hogy lehet így megváltozni. Mi a véleményetek?

2013. okt. 11. 00:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen csalt meg...lehet csak jól érezte magát. ezért nem kell megvetni! Egyébként meg miért akarsz vele szakítani? Ha meg sír hogy ne hagyd el nyilván szeret és legyen már annyi eszed, hogy megértsd, lehet tisztázni, ez nem a világ vége. hisz nem tudod mit csinált!
2013. okt. 11. 07:58
 22/33 A kérdező kommentje:
Akkor kell hogy valami legyen 3nap alatt nem változik meg így és nem mondaná azt hogy nem tudja hogy mit akar meg hogy nem akarja kikerülni ezt a kapcsolatot.
2013. okt. 11. 08:25
 23/33 anonim ***** válasza:

Mi idosebbek mar ezeket megtapasztaltuk. A lanyzonak csapjak a szelet, de meg nem annyira biztos a dolog, hogy lepjen. Ido kell neki arra, hogy nehogy a 2 szek kozul a padlora keruljon.

Egy dologgal tudod magad fele billenteni a merleget, ha egybol elkezdesz csajozni.

Nem jartok, szunet van. Nem tartozol senkinek huseggel. Ha meg mar bukod a csajt, akkor buszken bukjad.

2013. okt. 11. 08:33
 24/33 A kérdező kommentje:
Szerintetek várjak rá vagy hagyam és felejtem el?
2013. okt. 11. 08:46
 25/33 anonim ***** válasza:

Ezt mar neked kell tudni. Ha akarod harcolj erte. De a harcolas nem az, hogy viragot kuldesz, meg ele mesz, hanem az, hogy macsot jatszol, aki sokat er a huspiacon.

Kezdetnek eleg lehet ha veszel par polot, alsogatyat, esetleg parfumot es par delutan nem vagy elerheto.

2013. okt. 11. 09:02
 26/33 A.R. ***** válasza:
Ha nem tudja mit akar akkor 10000%, hogy pasi van a dologban ne legyél vak. Szünetet az kér aki nem meri kitenni a párját de már van más és biztosítéknak maradsz.
2013. okt. 11. 09:07
 27/33 NyolcOne9 ***** válasza:
Nekem egy ilyen "nem tudom, hogy mit akarok" kijelentés után bebizonyosodna, hogy kell a francnak ez a nő.
2013. okt. 11. 13:13
 28/33 anonim ***** válasza:

Számomra az időkérés mindig is egy nagy kamu volt.

Szerintem is az a helyzet, hogy a lánynak van valakije, de még nem biztos a dologban, és nem akar pasi nélkül maradni, ezért tart téged is, amíg kiderül, hogy a másik pasival összejön e a dolog.

Így már teljesen nyilvánvaló, hogy az érzései nem tiszták, nem szerelmes beléd, mert ha szeretne, meg sem fordulna a fejében az hogy időt kérjen.

Vagy kell valaki, vagy nem. Ha ennek eldöntéséhez idő kell, akkor szerintem nincsenek komoly érzések.:(

Szerintem szakíts vele, és keress olyan csajt, aki képes az őszinteségre, mert ez a lány biztos nem!

27/N

2013. okt. 11. 16:27
 29/33 A kérdező kommentje:
Meg egyik nap aranyos kedves azt érzem hogy írná hogy menjek át vagy talizzunk de valami vissza tartja, másik nap hideg és kemény és azt mondja hadjam gondolkodni ! Szerintem az lesz a legjobb ha elfelejtjük egymást mert ha szeretne nem csinálná EZT!
2013. okt. 11. 16:44
 30/33 anonim ***** válasza:
Ezt magyaráztam kérdező. Ha igazán szeretne, nem kellene ilyen teátrálisan viselkedni... ez az egész csak színház részéről! Ha szeretne, nem kéne gondolkodni.
2013. okt. 11. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!