Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetet tartunk a barátnőmmel! Mit csináljak?
Mi idosebbek mar ezeket megtapasztaltuk. A lanyzonak csapjak a szelet, de meg nem annyira biztos a dolog, hogy lepjen. Ido kell neki arra, hogy nehogy a 2 szek kozul a padlora keruljon.
Egy dologgal tudod magad fele billenteni a merleget, ha egybol elkezdesz csajozni.
Nem jartok, szunet van. Nem tartozol senkinek huseggel. Ha meg mar bukod a csajt, akkor buszken bukjad.
Ezt mar neked kell tudni. Ha akarod harcolj erte. De a harcolas nem az, hogy viragot kuldesz, meg ele mesz, hanem az, hogy macsot jatszol, aki sokat er a huspiacon.
Kezdetnek eleg lehet ha veszel par polot, alsogatyat, esetleg parfumot es par delutan nem vagy elerheto.
Számomra az időkérés mindig is egy nagy kamu volt.
Szerintem is az a helyzet, hogy a lánynak van valakije, de még nem biztos a dologban, és nem akar pasi nélkül maradni, ezért tart téged is, amíg kiderül, hogy a másik pasival összejön e a dolog.
Így már teljesen nyilvánvaló, hogy az érzései nem tiszták, nem szerelmes beléd, mert ha szeretne, meg sem fordulna a fejében az hogy időt kérjen.
Vagy kell valaki, vagy nem. Ha ennek eldöntéséhez idő kell, akkor szerintem nincsenek komoly érzések.:(
Szerintem szakíts vele, és keress olyan csajt, aki képes az őszinteségre, mert ez a lány biztos nem!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!