Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szünetet tartunk a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünetet tartunk a barátnőmmel! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
1éve vagyunk együtt! Eddig semmi baja nem volt nagyon szerettük egymást ritkán veszekedtünk, ha veszekedtünk akkor is apróságokon! 1hete hétvégén még semmi bata sem volt nagyon jól éreztük magunkat aztán hétfőn eltűnt egésznapra nem tudtuk elérni ő meg nem szólt haza hogy az ismerőseivel van este 9re ért haza ! Összevesztem vele én meg a családjai is hogy azért haza szólhatott volna. Szerdán közölte velem nem tudja mit akar legyen szünet mondtam hogy jó! Azóta beszéltem vele hogy inkább hadjon békén szakitsunk bele ment de rá 1 óra hosszára írt hogy ne szakítsunk adjak neki időt! Nem értem ezu az egészet. Se velem se nélkülem. Én nagyon szeretem és nem értem hogy egyik napról a másikra hogy lehet így megváltozni. Mi a véleményetek?

2013. okt. 11. 00:06
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
26%
Hogy merészelt este 9ig kint maradni anélkül hogy mindenkit értesített volna hogy épp mit csinál HOGY MERÉSZELTE.Mocskos rohadt egy ember lehet az biztos őőőő vagy nem mert tilos bármit is csinálnia a saját akaratából.Nyilván jólesett neki hogy kiálltál mellette és te is jól lebasztad.Nagyon szereted,szakítasz vele és ő az aki a se vele se nélküled játssza.Egy barom vagy kérdező
2013. okt. 11. 00:25
 12/33 A kérdező kommentje:
Mert szakítani akartam vele de sír hogy ne csak adjak neki egy kis időt még lenyugszik.
2013. okt. 11. 00:26
 13/33 anonim ***** válasza:
93%
11-es azé olyan nincs hogy eltűnik egy egész napra gondolom a kérdezőnek meg mondta volna hogy elmegy régi ismerőseivel beszélgetni azért csak nem pofozza fel ember. De ha a telefont se veszi fel meg nem lehet elérni azért úgy már cink...
2013. okt. 11. 00:28
 14/33 anonim ***** válasza:
Hát akkor szakítsál vele bammeg mit hitegeted?
2013. okt. 11. 00:28
 15/33 anonim ***** válasza:
50%
Basszus na és akkor mi van ha nem veszi fel a telefont?Nem a jó isten szólít mikor csörög a telefon.Én sokszor meg se nézem épp kihív mert épp mást csinálok majd ha végeztem visszahívom vagy hív megint ha fontos.Más dolog hogy a szülei lecseszik mert mondjuk 15 éves a lány de néha érthető ha az ember kicsit kikapcsolja a mindennapokat pár órára.
2013. okt. 11. 00:33
 16/33 NyolcOne9 ***** válasza:
100%
A kis barátnődet valszeg megdugták, míg te nem tudtad, hogy merre van.
2013. okt. 11. 00:34
 17/33 anonim ***** válasza:
55%
Igaz igaz én kérek elnézést.
2013. okt. 11. 00:34
 18/33 anonim ***** válasza:
94%
Kicsit kikapcsolja a mindennapokat és meglovagol egy nagy brokit, amíg a barátja próbálja elérni. Teljesen normális.
2013. okt. 11. 00:36
 19/33 anonim ***** válasza:

1: próbáld meg kitalálni, rekonstruálni, mi történt.

2: pár nap múlva beszélj vele - ha lehet, személyesen - és mesélje el, mi történt.

Ugye, nem fogod ott helyben jó alaposan letolni? Bármi is történt...

3: ezek után gondolkozz el, hogy mi a teendő.

4: beszéld ezt meg vele. Kérdezd meg, ő mit szeretne, stb.

2013. okt. 11. 00:55
 20/33 anonim ***** válasza:
Mosolyszünet :)
2013. okt. 11. 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!