Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátommal összejötem. Várjak még szexuális közeledéssel?
Figyelt kérdés
Egy fiú barátommal, akival kb 1-1,5 évig szinte legjobb barátok voltunk, az utóbbi időben egyre jinkább jóban voltunk, majd kb egy hete összejöttünk.. Vagyis egy hónapja haveromék nyaralójában már kavartunk (csók), és egy hete minden nap együtt jövünk haza, elkísér, csókolózunk. Megbeszéltük, hogy iskolán belül nem lesz semmi, mert nincs szükségünk a pletykára.
De szerintetek kéne várnom, vagy ez így rendben van, hogy pettingelünk már? Szeretem, és ő is engem, viszont nem vagyok benne biztos, hogy az előző szereelmét teljesen elfelejtette, akibe 1,5 évig bele volt esve.. (mellesleg ez a lány a baráti krömbe tartozik)
Mindketten szüzek vagyunk, de ő sexuálisan tapasztalatlanabb mint én.
2013. okt. 10. 21:48
2/2 A kérdező kommentje:
hoppá, azt elfelejtettem. 17 évesek
2013. okt. 11. 06:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!