Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit érdekelne miért is csinálják ezt a lányok?
A barátnőm akivel már 3 és fél hónapja együtt vagyunk azt tapasztaltam szeret hozzám bújni,simogatni,és a kezemet fogni de akkor is amikor semmi értelme.
Jó érzés és nem zavar csak érdekelne miért Szeretitek ezt csinálni.
18/F
talán mert szeret...
nemhogy örülnél neki
Engem minden nap reggel és este lát hétvégén meg mindig eggyütt alszunk :) de akkor is jó szorosan mellém bújik.
Eddig depis volt ő de amióta járok vele nem depis sőt kifordult önmagából mert azért volt depis hogy mindenki azt mondta neki soha senkije em lesz viszont amikor egyszer sikerült megnevettetnem észre vettem hogy kárba vesszen egy jó lány és hát elfogadtam hogy nem a álom lány de boldoggá tehetem :)
Eredetileg az volt a célom hogy érezze hogy neki is van értelme lenni és élni de amióta a depiből kijött miattam és felfedeztem a jó dolgokat benne dobtam a összes eddigi álom lány képet amit elgondoltam és beleszerettem a személyiségébe :)
A barátságból indult de szerelemmé vált és nem akarnám elveszteni mert akkor vissza is esne meg nekem is hiányozna már és örülök hogy vele lehetek csak kíváncsi voltam hogy miért bújik ennyire hozzám de a válaszokból kijött hogy a szeretet és a megbecsülés hogy végre van kiért élnie és van kit szeretnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!