Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elkezdett táncolni. Ami magában nem lenne baj, ha a csoportnak a háromnegyede nem fiú lenne. Engem iszonyatosan zavar, tudja is, de nem úgy néz ki, mintha érdekelné. Mit csináljak?
előszőr is beszélj vele h ne hozza fel a fiú nevét folyotn és ne beszéljen róla oylan sokat vagy egyáltalán ne. aztán próbálj meg benne bízni hisz már 2 éve együtt vagytok akk mértnem bízol benne???
ha nem szeretne már rég megcsalt volna, de szeret is nem :D
Szar helyzet. Én is rohadt féltékeny típus vagyok.
Tapasztalatom: előbb-utóbb vége lesz ennek a kapcsolatnak. Annyit fogsz féltékenykedni, hogy ezzel az agyára fogsz menni. Ráadásul fiatal még nagyon. Az a pasi kb. 1000%, hogy tetszik neki. Táncol, jól néz ki, és ha sokat beszél róla, akkor jó fej is. Szerintem jó sok szenvedés elé nézel még ebben a kapcsolatban. Majd írj, hogy alakult.
nekem épp ilyen féltékeny a pasim, mint te, mindennel fel kellett hagynom, amit szerettem, és gyűlölöm érte...néha elsírom magam, annyira szeretnék visszamenni színjátszó csoportba, tánccsoportba.... és tudod, ha nem változik meg sürgősen, szakítani fogok vele, mert a saját életem akarom élni, nem azt, amit ő kiszab nekem a hülye féltékenysége miatt...a te csajod is így fog dönteni évek múlva, de lehet, még hamarabb, és sosem fogja neked megbocsátani, amiért elvetted az életéből ezeket a dolgokat, pusztán azért mert nem vagy képes megbízni benne
21/L
Ha meg engedi, megcsalja előbb-utóbb.
Buzulj meg, szerezz férfit, azzal kevesebb a gond.
Vagy vágd pofán, ha még egyszer szóba hozza a gyereket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!