Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti megcsalnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megcsalnátok a barátotokat, ha mindig mondaná, hogy fogyj le és éreztetné veled, hogy számára nem nézel ki jól?

Figyelt kérdés

2013. okt. 9. 12:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
9 es ti férfiak meg úgy teszitek magatok hogy ártatlanok vagytok ti nem csaltok meg soha noket mi? ilyet nekem ne írj! megmondhatja az igazat! ezzel nincs gond de akkor minek lenne valaki olyannal aki neki nem tetszik? ez az amiért visszavágnák! nem az igazság miatt! ne forgasd ki a szavaim!
2013. okt. 9. 12:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem csaltam meg senkit, 3-6 éves kapcsolatban sem.

35/f

2013. okt. 9. 12:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem megcsalnám, hanem elhagynám. Nincs szükségem ilyesféle negativitásra az életemben.
2013. okt. 9. 12:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem, én inkább szakítanék vele, mert akárhogy is, de a külső is fontos mindenkinek. És ha így nem tetszem neki, akkor nem fogom magam ráerőltetni, mert nem is éreznél jól magam úgy. Keresnék olyat, akinek tetszem...
2013. okt. 9. 12:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha azért jött össze velem, hogy megváltoztasson, akkor nem lenne már kapcsolat. Ha randára híznék, akkor magamtól is megpróbálnék lefogyni, még mielőtt neki feltűnne a háj. Nem csalnám meg, inkább otthagynám.
2013. okt. 9. 12:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem csalnám meg, de ott hagynám. Túlsúlyos nők is szép számban találnak párt, olyat, aki elfogadja őket. Nem szabad olyan emberrel együtt élni, aki rombolja az ember önbizalmát, és most teljesen mindegy, hogy 60 vagy 100 kilósról van szó.
2013. okt. 9. 13:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy működhet párkapcsolat ha ez egyik fél így viselkedik. Akkor miért vannak együtt? :D
2013. okt. 9. 13:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem. Hogy mit tennék, az sok dologtól függene. Pl. hogy én hogy érzem magam a bőrömben? Milyen voltam, mikor megismert (ha dagiként választott engem és akkor jó voltam neki, akkor most mit akar?)? Az egészségemért aggódik, vagy ő is egy pókhasú pasi, aki csak egy szexi babát akar? Hogy áll az egészhez, leszól, vagy erősít, biztat.

Ha úgy látnám, nem éri meg a kapcsolattal foglalkozni, elhajtanám a francba. De semmiképp nem csalnám meg.

2013. okt. 9. 13:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Úgy kidobnám, hogy a lába se érje a földet, és örök életében emlékezzen arra a pillanatra. :) Utána pedig saját magamért lefogynék, és keresnék olyat párt, aki szeret.
2013. okt. 9. 13:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Én szakítanék, mivel nem felelek meg neki úgy ahogy vagyok. Így nem is lehetnek valós érzelmei irányomban, ezáltal mi értelme vele lennem?

Ha fogyásra vagy szüksége egy lánynak, azt ő maga is tudja, nem kér még rugdosást is plusszba. Vagy úgy érzi jól magát, ahogy van, és úgy marad, vagy tesz érte hogy lefogyjon.

Illetve ha rólam van szó, csak saját magamért változnék meg, másért nem. Ez így tartós csak. Főleg ha valaki lefogyni akar.

Magyarul, én szakítanék.

27/N

2013. okt. 9. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!