Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghízna a párotok, akkor elhagynátok vagy megcsalnátok?
Attól is függ hogy mennyit hízna és miért..
Én próbálnám megbeszélni vele.
Ha kezdene túlzottan hízni és nem tetszene (bár inkább az egészsége miatt aggódnék, volt kövér barátom és sajnos elég fiatal korára lett egy csomó problémája... szóval tudom, hogy ezzel a hízás témával vigyázni kell), akkor elhívnám esténként futni, vagy járnánk együtt kondizni, főznék neki egészséges kajákat... stb
(Bár így is ezt csináljuk, és sportol is, de ha nem így lenne akkor lehet ilyesmikkel próbálkozni, ha nyíltan nem mer szólni az ember.)
Én amúgy sem voltam egy sovány alkat, de mikor a férjemmel járni kezdtünk, jött a sok kajálás, és mindketten hízni kezdtünk. A férjem már lefogyott 20 kgt, én 15nél tartok, és még mindig csinálom mert rajtam több a felesleg. Plusz a meglévőket is le akarom adni.
Soha nem szólt egy rossz szót sem, mindig is elfogadott ilyennek, így , ducin ismert meg. Nekem sokkal több erőt ad, hogy nem b..szogat folyton, hanem békén hagy. Csak annyit kért, hogy ne koplaljak. Hanem normálisan csináljam, illetve ne vigyem túlzásba. (ne legyek sovány)
Én meg pláne nem szóltam egy rossz szót sem. Nem is volt olyan vészes nála a dolog, mert viszonylag magas. Magától hagyta el az édességeket:) Bár azóta már újra eszi, viszont nem hízott vissza.
Szóval nem csalnám meg, és nem hagynám el. Az egymás iránti érzéseink túlmutatnak a felszínes dolgokon mint külső. Én is az egészségemért akarok lefogyni.
27/N
Kifogás,ha beteg menjen orvoshoz,ennyi.Szedjen vitamint.
Csak ebbe könnyű kapaszkodni,akkor meg ezért hagyom el,mert ,,elvan".Tegyen érte,hogy ne legyen beteg vagy mozgasson meg mindent,hogy a betegség megszűnjön.
Ezzel ne gyertek már mert ez nagyon gyenge szöveg.
7
nekem is van betegségem, ezért is van az, hogy amióta orvos kezel, csak azóta tudok fogyni, bár így is nagyon lassan...több évig fog tartani mire leadom a feleslegeimet. Ráadásul nem azonnal kezdtem el fogyni, hanem valamivel később, mire a gyógyszerek, diéta, mozgás együttesen hatni kezdtek. Ez idő. Te pedig a hozzáállásod miatt türelmetlen lennék egy ilyen társsal. Aki beteg.
Aki így áll hozzá a dolgokhoz mint te, annak teljesen mindegy hogy az ember miért hízott meg és mi baja....akkor is rinyálsz hogy kifogásokat keres..plusz, az ilyenekben mint te, egy szikrányi érzés sincs a másik iránt...ezért elhagyni....megcsalni....
Amihez nem értesz, nem vagy benne, nem tapasztaltad, nem kéne így hozzáállni, és nem kéne ítélkezni, mert csak magadat minősíted. És ha te otthagyod a duci párod mert meghízott, hidd el többszörösen jobb embert fog találni magának....te meg majd maradsz egyedül macskázni, mert manapság nagyon nehéz rendes párt találni. Szóval hagyd is ott, mert jobbat érdemel.
Nagyon szánalmas dolog azt elhagyni megcsalni, akit állítólag szeretünk, azért mert meghízik/lefogy. Ez csak annyit jelent hogy a külsejét szereted....vagyis felszínes vagy. Ami gusztustalan...És nyoma sincs érzelmeknek egy ilyen helyzetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!