Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megcsalnátok a barátotokat, ha mindig mondaná, hogy fogyj le és éreztetné veled, hogy számára nem nézel ki jól?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 12:17
2/20 anonim válasza:
Nem csalnám meg, és ha igaznak érezném a szövegét segitséget kérnék tőle.
3/20 anonim válasza:
Attól függ, ha tényleg olyan dagadt vagy meg se tudod csalni :D
4/20 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert ez a dolog az egyik barátnőmmel esett meg. Ő megcsalta a párját és ez volt az ok. Elkezdett fogyókúrázni és sokat fogyott. A barátnőm megbánta azóta a dolgot és mindent meg tesz a barátjáért.
2013. okt. 9. 12:19
5/20 anonim válasza:
Nem indok arra,hogy megcsald,vagy már meg is csaltad...!?
6/20 anonim válasza:
én dobnám!! ha dagi lennék...
ha nem néznék ki számára jól akkor is dobnám! de elotte meg is csalnám nem egyszer... ha engem bánt akkor én miért ne vágjak vissza neki?
7/20 anonim válasza:
ez nem, ok a megcsalásra
csak gerinctelen ember tesz ilyet. ha kövér vagy fogyj le
8/20 anonim válasza:
Véletlenül sem.
Előbb befejezném a nem működő kapcsolatot, és csak utána mennék, s keresnék mást, ha kihevertem.
Olyan kapcsolatban pedig még véletlenül sem maradnék, ahol a másik fél folyamatosan bánt, mert ez az.
Ha egészségügyileg is veszélyes már az elhízásom, akkor is van annak más módja is, hogy rávedd a másik felet a változtatásra, nem kell ahhoz beletaposni.
9/20 anonim válasza:
Grat a hatosnak. A nők izélnek minket, h ne hazudjunk, és ha a pasi igazat mond akkor megy a megcsalás??? Mi van ha ezt mondja??? ettől még nagyon szeretheti csak éppen le kéne adnia pár kilót és ennyi és ahogy írta is valaki, hogy akkor a csaj kérjen a pasitól segítséget. Ennyi erővel a pasi is félreléphetett volna nem???
10/20 anonim válasza:
hmmmm....mennyire unalmas már ez, de komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!