Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti megcsalnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megcsalnátok a barátotokat, ha mindig mondaná, hogy fogyj le és éreztetné veled, hogy számára nem nézel ki jól?

Figyelt kérdés

2013. okt. 9. 12:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem...
2013. okt. 9. 12:18
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem csalnám meg, és ha igaznak érezném a szövegét segitséget kérnék tőle.
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
Attól függ, ha tényleg olyan dagadt vagy meg se tudod csalni :D
 4/20 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert ez a dolog az egyik barátnőmmel esett meg. Ő megcsalta a párját és ez volt az ok. Elkezdett fogyókúrázni és sokat fogyott. A barátnőm megbánta azóta a dolgot és mindent meg tesz a barátjáért.
2013. okt. 9. 12:19
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem indok arra,hogy megcsald,vagy már meg is csaltad...!?
2013. okt. 9. 12:20
 6/20 anonim ***** válasza:
3%

én dobnám!! ha dagi lennék...

ha nem néznék ki számára jól akkor is dobnám! de elotte meg is csalnám nem egyszer... ha engem bánt akkor én miért ne vágjak vissza neki?

2013. okt. 9. 12:24
 7/20 anonim ***** válasza:
33%

ez nem, ok a megcsalásra

csak gerinctelen ember tesz ilyet. ha kövér vagy fogyj le

2013. okt. 9. 12:26
 8/20 anonim ***** válasza:
53%

Véletlenül sem.

Előbb befejezném a nem működő kapcsolatot, és csak utána mennék, s keresnék mást, ha kihevertem.

Olyan kapcsolatban pedig még véletlenül sem maradnék, ahol a másik fél folyamatosan bánt, mert ez az.

Ha egészségügyileg is veszélyes már az elhízásom, akkor is van annak más módja is, hogy rávedd a másik felet a változtatásra, nem kell ahhoz beletaposni.

2013. okt. 9. 12:28
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Grat a hatosnak. A nők izélnek minket, h ne hazudjunk, és ha a pasi igazat mond akkor megy a megcsalás??? Mi van ha ezt mondja??? ettől még nagyon szeretheti csak éppen le kéne adnia pár kilót és ennyi és ahogy írta is valaki, hogy akkor a csaj kérjen a pasitól segítséget. Ennyi erővel a pasi is félreléphetett volna nem???
2013. okt. 9. 12:28
 10/20 anonim ***** válasza:
hmmmm....mennyire unalmas már ez, de komolyan
2013. okt. 9. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!