Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szex és csók és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szex és csók és ölelés mentes napokkal lehet büntetni a férfit, mi lesz az első reakciója?

Figyelt kérdés

Ha pl. fel akarjuk hívni a figyelmét arra hogy nem mindig az van amit ő akar és nem csak ő az aki dirigál irányít.

És ha megbántott valamivel fejezhessük ki érzelmeinket úgy hogy teljesen közömbösek vagyunk vele?

Ha mondjuk 1 hétig nem is beszélgetünk semmi érintés?

Nem akarom hogy érezze tudja hogy minden egyes összeveszés után pár órával ki tud békíteni és mintha nem is történt volna semmi előtte.

Nem akarom hogy ennyire biztonságban érezze magát éreztetni akarom vele hogy tudja hogy el is veszíthet.

2013. okt. 9. 10:39
1 2 3 4
 11/31 ASOT ***** válasza:

Első 2-nek igaza van.

Ez olaj a tűzre!

2013. okt. 9. 11:20
 12/31 A kérdező kommentje:

Akkor mit javasoltok? Ti mit tennétek a helyemben?

Ha nagyon megbántottak beneteket még akkor is nyeltek egyet és szó nélkül bújtok?

2013. okt. 9. 11:24
 13/31 ASOT ***** válasza:

Általában egy jó kapcsolatban működik a kommunikáció elmondjáka problémáikat gondjaikat ami nyomja a lelküket ami zavarja őket. ÉS megpróbálnak változtatni ezeken a dolgokon.

Odafigyeléssel törődéssel ésatöbbi.

Gondolj be ha házasok lennétek ott lenneegy gyerek is akkor mi lenne?

Külön szobában aludnátok vagy az egyik húzzon el pár napra?

2013. okt. 9. 11:27
 14/31 anonim ***** válasza:

Én nem dobnám érte a nőt, viszont elmondanám neki, hogy van egy-két lány ismerősöm akiktől megkaphatom ezeket, ha őtőle nem is.

23f

2013. okt. 9. 11:28
 15/31 anonim ***** válasza:
háború :D én is ugyanezt csináltam mindig a barátommal mert hasonló volt a helyzet! csak annyi hogy nálam nem unatkozásból tette... meg lehet kovezni de egy ideig használt ez a módszer utána megbeszéltuk a kapcsolat végét! na szóval akkor el kell gondolkoznod mit fogsz tenni! ha beszélgetés nem használ akkor hagyd el! mert ez a módszer sokáig nem fog használni... ha ennyire unatkozni fog :D
2013. okt. 9. 11:29
 16/31 A kérdező kommentje:

Az a poénos hogy már házasok vagyunk és van is már gyermek aki csupán pár hetes.

Ezért nem tudom mit kezdjek a helyzettel.

2013. okt. 9. 11:29
 17/31 anonim ***** válasza:
Hány hetes az a pár hetes? 6 hétig nem is szabad "bújni".
2013. okt. 9. 11:32
 18/31 anonim ***** válasza:
akkor tényleg jó ötlet tönkretenned a házasságod! a házassági papírokkal adják az agysérülést?
2013. okt. 9. 11:32
 19/31 A kérdező kommentje:

Engem bosszant a gondolat hogy ha most meg is beszéljük utána úgyis minden úgy lesz mint előtte.

Nem tudom hogyan tegyem neki érdekessé a napjait ha neki nem érdekes itthon sehogy sem.

2013. okt. 9. 11:33
 20/31 ASOT ***** válasza:

na mondom én :)

Akkro beszélj vele. ahogy írtam.

Ez nem megoldás, fiataloknál talán néhol működik, de így hamar más ágyában fogja keresni a boldogságot.

2013. okt. 9. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!