Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha az ölelés fontosabb nekem, mint egy csók?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem kifejtve,hogy zavaró lehet-e,hogy egy ölelést többre értékelek,mint egy csókot?
A csók valahogy nekem "nem jön be" és egy ölelésnél lüktet a p.ncim (persze csak ha a barátommal történik ez) és sokkal jobb érzés,mint egy csók.
A barátom ezt gondolom észrevette,mert mikor ölelkezünk sosem bírom elengedni (ebből lejöhetett,hogy mennyire élvezem) és így tolerálja a dolgot,inkább csókok helyett megölel,simogat,de szerintetek ez nem nagy baj neki? :(
Köszönöm előre is a válaszokat!
"szerintetek ez nem nagy baj neki?"
Drágám...belelátunk mi a barátod fejébe? Neeem. Tehát? Kérdezd meg tőle! :)
Köszönöm a válaszokat!
Mindenképp megkérdezem majd.
Igazából van csók,de nagyon kevés,egyszerűen azt nem szeretem,lenne ötletetek,hogy hogyan lehetne ezt a "gátlást" levetkőzni?
Igazából még annyira nem FÉRFI, jövő hónapban lesz 16, én most vagyok 14, ezért nem szeretnék annyira sietni. Vagy szerintetek "gáz", hogy 16-14 éves pár nem nyáladzik folyton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!