Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hete jöttünk össze. Mennyit engedjek meg neki? (petting, szex, csók, ölelés stb)
Figyelt kérdés
17/L2013. febr. 2. 09:10
1/8 anonim válasza:
Hát szerintem csóknál ne legyen komolyabb még.
2/8 anonim válasza:
csók,oleles,esetleg megfoghatja a feneked:)
3/8 anonim válasza:
Én egy hónap után mindent engedtem a barátomnak, bár már nem voltam szűz. Most tartunk négy hónapnál,e igazából kicsit megbántam hogy ilyen korán megadtam neki mindent,és mindig attól félek,hogy mivel korán megkapott mindent mivel tartom fent az érdeklődését stb...
Szerintem haladj fokozatosan és mindig csak egy kicsit engedj :)
18/L
4/8 anonim válasza:
Hááát Csak annyit amennyit te jónak látsz Én is ebbe a csónakba evezek és... Húzom még egy kcsit az agyát <3
5/8 Hanariko válasza:
csók, ölelés (szerintem) meg kézfogás
6/8 anonim válasza:
Mi a pics@t kell ezen is taktikázni a nőknek mintha ti nem kívánnátok...
Nem kell túlkomplikálni. Azt amit te is kívánsz ha te épp seggbőlszájba kívánod akk azt is.
18L majd ha szakítasz a mostani pasiddal a kövi marha jól fogja érezni magát, hogy hónapokig várhat egy már.bejáratott csajra, aki az előző pasijával lefeküdt pár hét után. Kb az fog lejönni, hogy őt nem kívánod.
8/8 Hanariko válasza:
Hát azért ez a "bejáratott csaj" elég... khm... durva jelző. Oké, hogy már túl van az elsőn, a nehezén, de azért sztm minden kapcsolatban kell hogy legyen egy pici tartása az embernek hogy mégse az első héten "adja meg" magát. (bárhány éves is legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!