Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet csinálni?
A neten találtam egy csajt és nagyon megtetszettünk egymásnak. Már néhány hónapja levelezünk és úgy érzem, hogy megszerettem. Igazából szerintem belé szerettem, a külseje is nagyon aranyosnak tűnt. Eddig csak 3× randiztunk, de a neten van róla vagy 100-200 kép és ott borzasztó előnytelenül néz ki. :/ Tegnap délelőtt azt írta, hogy szerelmes belém, én is ezt írtam, de nem tudom, hogy hazudtam-e. :S Nagyon szimpi a csaj, de lehet, hogy csak a randikra csípte ki magát? :/ Csak ne bántsatok, ha lehet, mi egymásnak még abszolúte elsők vagyunk és nem is tudom, hogy mit érzek.
Szóval, bejelentettük a neten, hogy járunk, csak a külseje lehet, hogy kikezdené a dolgot. De most én nem egy bombázóra vágyom, csak valahogy mégis talán másabbra. Tudna segíteni valaki?
F/19, a lány 17
"a külseje lehet, hogy kikezdené a dolgot"
Azt mondtad, LÁTTAD ÉLŐBEN háromszor is!
Hát élőben tetszett?:)
A bukta fordítva szokott lenni, képen szép, élőben nem. De így?? Mi a baj??:)
Jaaaa? Hogy a viseletét érted a külsején? Hát az szerintem változékony!
A divat is változik, stb.
Nem a ruha teszi az embert - mondják.:)
Vagy Neked ez is fontos?
Miért pontosan?
Lehet, hogy fontos ez, ld. a Greace c. musicalt!:) Ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!