Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves húgomnak 28 éves pasija van, mit lehet ilyenkor csinálni? Biztos hogy ez törvényes?
SEmit . Ha tiltjátok ugyérzi hogy tőnkre vágjátákot az élletét na aboll lehetnek igazi durva problémák.
Egyszer ugyis szakitanak nagyon ritka hogy valaki 15évesen azal járjon akit majd elvesz.
Az a baj, hogy hiába is tiltod. Most már késő.
Akkor jön majd a titkolózás, hazudozás. Be csak nem zárhatod.
Ha olyan nevelést kap egy lány, akkor 15 évesen nem a szexen fog járni az esze. Mert nyilván egy 28 éves srác nem fog évekig udvarolni, hogy lefektesse. Én lehet, hogy a szülők helyében a sráccal beszélgetnék el.
Kicsit pedofil. EGy 15 lány még gyerek.
Persze én is voltam 14 évesen 20 éves srácba szerelmes. Nem jött össze, mert nyilván ő olyan nőt akart, akivel már szexelhet. Mert ha velem szóba hozta volna, biztos kiakadok. Kérdés, hogy a húgod milyen típusú. Romantikus, ábrándozós alkat, vagy már esetleg nem is szűz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!