Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobbikos lány, lehet probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobbikos lány, lehet probléma?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik, de nagy jobbikos, én pedig kapitalista lévén nem vagyok híve a párt jobboldalinak álcázott baloldali politikájáért.

Mennyire lehet ez probléma az ismerkedés során?

2013. okt. 8. 22:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Már látom, hogy ezen a kérdésen fogok röhögni egész este. Az összes gyökeret bevonzottad, kérdező (igen, igen, én is az vagyok, hiszen válaszolok). Ó, a csodálatod politika! :D
2013. okt. 8. 22:23
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
azt bírom mindeki mondja milyen nácik a jobbikosok de azt senki nem nézi h milyen egy semire kellőek a cigányok nagy része él az államnak a pénzén mi tartjuk el őket 100ból 1ha tisztességes cigány van
2013. okt. 8. 22:23
 13/21 anonim ***** válasza:

legalább van egy véleménye meg világképe... hol van az megírva, hogy ez nem lehet eltérő a tiédtől?

Legalább könnyen elő tudod idézni a mérges szexet, ami tök jó, vad :)

De a koalíciós szex is király... mármint békülős szex :)

2013. okt. 8. 22:25
 14/21 anonim ***** válasza:
12%
A Jobbikosok/skinheadek és a cigányok pont egy szinten vannak. Mindegyik primitív.
2013. okt. 8. 22:27
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát, ez a lány konkrétan az egyik legokosabb hölgy, akit ismerek. A primitívségtől elég távol áll. :)
2013. okt. 8. 22:29
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

ne röhögtess már!Igenis van esélye, jobbikosok között is sok jó ember van! Mindjárt jobbak mint egy elfusrált komcsi banda nem?

egy jobboldali csaj

2013. okt. 8. 23:04
 17/21 Magoran ***** válasza:
100%
Meg kell próbálni. A politika nem ér annyit, hogy miatta ne jöjj össze vele. Ha pedig összejöttök, de utána a politika miatt mentek szét, akkor meg hülyék vagytok, már elnézést.
2013. okt. 8. 23:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Öregem, a politikát meg a nyakkendős ingyenélőket ne keverjed a párkapcsolatodba!!!

Szépen toleráljátok egymás nézeteit és semmi gond nem lesz.

50-50% mindkét félnek és ne hangoztassátok egymás előtt mert annak összeveszés a vége.

És ha ki is harcolod mondjuk egy vitába hogy neked lesz igazad.

MIT ÉRSZ EL VELE????

A nyakkendős majmok maradnak a helyükön, tovább bolondítják az üres fejeket, te meg megbántottad a párodat.

Adtál a sz**nak egy pofont.

A saját boldogságodat meg egy ganaly túróért se add fel!

2013. okt. 8. 23:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Én ismerek ilyen párt, ahol a férfi antimagyar libsi, a nő pedig széljobbos, méghozzá annyira, hogy körbejárta egész Közép-Ázsiát a Kaukázustól Kínáig ősmagyarok után kutatva.....
2013. okt. 9. 07:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Add meg a számát *_* (szörelmes vagyok XD )
2013. okt. 9. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!