Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hagyjam el?
Figyelj!:) Anno a barátommal is így voltunk azóta boldogan vagyunk 2 éve együtt :)
Ez amolyan kapcsolat eleji bizonytalanság.
Derítsd ki hogy szereted e tényleg, velem azt csinálta a barátom hogy kidobott.. akármennyire is sajnált mert tényleg már nem volt jó :( Én feldolgoztam hogy vége 2 héttel utána pedig hívott, hogy így nem jó, bevallottam hogy én hajlandó vagyok újrakezdeni és azóta együtt vagyunk, bármi konfliktus van meg tudjuk beszélni:) nagyon jó vele, a hibák ellenére.
Szakíts mindenképpen, mert nem vagy tisztában az érzéseiddel ne hazudj a szemébe hogy szereted, mert annál rosszabb nincsen. Gondolkozz el mért szeretted meg? mit láttál benne ? Tetszik a belsője meg a külsője ?
Ha úgy érzed hogy mégis szereted akkor menj vissza hozzá és mond el hogy hibáztál.Ha szeret megbocsájt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!