Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fojtassam vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. A barátommal nagyon összevesztünk pár nappal ezelőtt, szakítottam is vele. Olyan dolgot csinál ami nekem nagyon ki mondhatatlanul fájt. De mégis ki békültem vele, mert nagyon szeretem, pedig tudod hogy ott kéne hagynom. De sajnos mindig a szívemre szoktam hallgatni nem az eszemre. 3 éves kapcsolatot nem kehet csak úgy elfelejteni. :( És kiderült hogy megint hazudott nekem nem is kicsit. Épp hogy ki békültünk erre itt van a másik hazugság. Én ezt nem hiszem el!! Miért velem történik mindez??? Én szeretem nem hazudok neki, ő meg hazudik.Gyűlölöm a hazugságot. Főleg ha olyan hazudik nekem akibe meg kéne bíznom, de ezek után mégis hogy bíznék meg benne??? Elegem van. Nem tudom mit tegyek , szeretem és ha elveszítem akkor abba belehalok . :( De viszont azt se tűröm el hogy hazudozzon nekem. :( Ti mit tennétek az én helyemben?? Szakítanátok vagy maradnátok vele?
2013. jún. 16. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon elhallgattad, hogy miben hazudott. véletlen?
2013. jún. 16. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
*folytatni (grammar nazi)
2013. jún. 16. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:

én lépnék ha nem bízhatnék meg a páromban

ő se bízik mert hazudozik

mi van ha valami komoly dolog merül fel akkor hogy hinnél benned???????

4/10 anonim ***** válasza:
Na pont ezért mondják azt, hogy párkapcsolatok csak felnőtteknek valók.
 5/10 anonim ***** válasza:
*benne??
2013. jún. 16. 11:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer hazudott....megteszi többször is.Nem kétszer,nem háromszor,nem négyszer.....!!Szerintem akármennyire fáj is,szakíts vele,hiszen egy kapcsolat a bizalmon alapszik!
2013. jún. 16. 11:36
 7/10 Pityupocse ***** válasza:

Először is fizikailag lehetetlen belehalni, még a magányba is, de azzal hogy esetlegesen elhagyod, még nem következik hogy magányos lennél, ilyenkor jönnek a barátok, akik 1-2 hét után kirángatnak a gödörből.

Továbbá mivel nem írtad, hogy mi is a konfliktus helyzet tárgya, csak olyan tanácsokat kaphatsz hogy ülj le vele megbeszélni, miért kellett neked hazudjon erről arról, amennyiben van rá értelmes magyarázata, ami nem szokott lenni, úgy fontolóra veheted, hogy megváltozik, persze ezt kérned kell, és figyelned hogy reagál, ha viszont nem igazán szeretné megmagyarázni, vagy nem tudja, úgy elég tárgytalan a kérdés, nem tart téged olyan fontosnak mint te őt.

Mindenképp beszélj vele mielőtt ítélkeznél.

2013. jún. 16. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Először is miben hazudott?

Másodszor pedig: beszélni, beszélni, beszélni. Szépen leültök és megbeszélitek, hogy kit mi bánt. Miért hazudik? Esetleg azt érzi, hogy nem elég jó neked, másnak akar látszani? Vagy csaj ügyekben hazudik? (erről mondhatnál kicsit többet) Ha tudjátok a probléma forrását, akkor meg is tudjátok oldani, már ha MINDKETTEN AKARJÁTOK és ér annyit a kapcsolat. 19/L

2013. jún. 16. 11:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha folyton hazudik, akkor már nem lehet megbízni benne. A párkapcsolat a bizalomra és őszinteségre épül én szerintem. Ha már ezek nincsenek meg akkor egy kapcsolat már nem az igazi sőt.

Elhiszem hogy szereted meg ha 3 éve vagytok együtt az nem kis dolog elfelejteni valóban.

Én sosem hazudtam a barátnőmnek, de ő sajnos igen, plusz a megcsalás is ott volt, inkább szakítottam vele pedig borzasztóan fájt nekem mert nagyon szerettem. Fél év után jöttem helyre lelkileg úgymond, de sajnos nem találtam még olyan lányt aki ne rá emlékeztetne. Ez van sajnos.

Én azt mondom hogy már ne higgyél neki, mert tuti hogy mindig hazudik, bár azt nem írtad le hogy mi az a dolog ami miatt hazudnia kell, de gondolom nem kis apróságról van szó.

Szerintem egy ilyen srác mellett nem lehet megbízni.

Tudom hogy nehéz lesz nélküle, teljesen megértelek ebben, de egy ilyen srác nem érdemel meg téged. Én csak annyit mondok hogy ha tényleg eleged van akkor hagyd ott a párodat, és próbáld kiheverni. Foglald el magad, tereld el a gondolataid, idővel jobb lesz és akkor talán majd jön egy olyan pasi az életedbe aki legalább megbecsül és nem fog neked hazudozni.

De én már nem erőltetném ezt a kapcsolatot, nem kínoznám magam ezzel.

20/F

2013. jún. 16. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:

1 nem halsz bele

2 elég baj ha ennyire függsz töle, hogy bele kell halnod...

3 szakits vele.

2013. jún. 16. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!