Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismertek olyan lányt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan lányt, aki szép, stílusos, nem volt még barátja, nem iszik, cigizik, bulizik, értelmes, okos, intelligens, erkölcsös stb?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 16:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
egyet ismerek, aki majdnem megfelelt volna, de ő sajnos stb. :(
2013. okt. 8. 19:57
 32/37 anonim ***** válasza:
Én is stimmelek, bár azt nem tudom megmondani, mennyire vagyok szép. A szépség amúgy is ízlés dolga. Egyébként meg nem vallási meggyőződésből vagyok ilyen, hanem, mert normális gyerekkorom volt és egészséges az értékrendem. Bulizni meg egyszerűen nem szeretek (attól lehet valaki normális, hogy jár bulikba. Ja és elmúltam 20.
2013. okt. 8. 20:03
 33/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat!

Hát igen, 14 felett nem nagyon van, estleg 14 alatt, amikor még gyermeki lelkük van... 14 felett, a kedves nemtársaim a szexuális túlfűtöttségük miatt állati ösztöneikre hallgatva nem tudják visszahúzni a f*rkukat, ahogy a szomszéd kutyája...

Többen is írták, hogy ők ilyen szabályok szerint élnek. Csak ugye a szépség relatív... Ha még valaki szép is lenne a számomra, korántsem biztos, hogy én is megfelelnék neki.

(De nem ismerkedés volt a célom!)

2013. okt. 9. 13:48
 34/37 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy szép vagyok e de a többi jellemző:)
2014. jan. 25. 23:01
 35/37 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy nem egyedül vagyok már úgy éreztem magam mint egy ufó mert vannak elveim és az én értékrendembe nem fér bele amit manapság sokan megengednek maguknak.
2014. jan. 26. 12:42
 36/37 anonim ***** válasza:

Igen ismerek

Magamat:)

2014. máj. 5. 13:57
 37/37 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, a nők a bulin, nagy mennyiségű iváson és folyamatos szexen kívül nem csinálnak semmit.
2014. okt. 9. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!