Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismertek olyan lányt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan lányt, aki szép, stílusos, nem volt még barátja, nem iszik, cigizik, bulizik, értelmes, okos, intelligens, erkölcsös stb?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 16:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
igen, bár már a barátnőm. Elég sok ilyen lány van egyébként, egyszerűen nem a cigi/pia/party körül forog az életük, hanem értelmes dolgot tenni, bejárni a világot, stb.
2013. okt. 8. 16:57
 22/37 anonim ***** válasza:
#15: mert a keresztények nem buliznak, te idióta... Amúgy meg nem tudom, hogy van-e. Én még nem találkoztam ilyennel.
2013. okt. 8. 16:57
 23/37 anonim ***** válasza:

Én ilyesmi lennék, de nem mondanám magam kifejezett szépségnek x))

Egyébként egyetemen nagyon sok ilyen lányt megismertem. De ők tényleg nem igazán fiúznak.

2013. okt. 8. 17:02
 24/37 anonim ***** válasza:
Ismerek többet is én is ilyen vagyok de nekem már volt barátom.
2013. okt. 8. 17:08
 25/37 A kérdező kommentje:

Ajj. Olyan, aki NEM cigizik, NEM bulizik, NEM iszik.

Elnézést, ha rosszul fogalmaztam.

Nem, nem keresztény blablabla, hanem csak olyan, aki betartja ezeket a szabályokat!

Én teljesen betartom ezeket a szabályokat. Kíváncsi vagyok, hogy létezik-e ilyenféle UFO lányban.

Most azon nem szeretnék vitatkozni, hogy ezek a szabályok miért jók nekem. Aki érzi, tudja, hogy miért jó ez, az megért, aki nem, az úgysem fogja megérteni. Szóval nem szeretném pazarolni az időm ezzel.

2013. okt. 8. 17:11
 26/37 anonim ***** válasza:
Princess of the moon meg egy identitászavaros hím.
2013. okt. 8. 17:14
 27/37 A kérdező kommentje:

#18!

Tetszett a válaszod! Köszönöm!

2013. okt. 8. 17:15
 28/37 anonim ***** válasza:
46%
Léteznek ilyenek, csak egyik sem idősebb 14-nél.
2013. okt. 8. 17:16
 29/37 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, bár szépnek nem mondanám magam.
2013. okt. 8. 17:16
 30/37 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és húsz éves.
2013. okt. 8. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!