Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mikor fog elvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor fog elvenni feleségül?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 éve ismerjük egymást.

Tegnap azt mondta,hogy nem érett meg még rá,hogy elvegyen feleségül.

Hónapok óta sírok neki,hogy ez nekem mennyire nagy dolog lenne.

Taktikákat is bevetettem már a siker érdekében.

Olyan mintha szívtelen lenne bár ő ezt tagadja.

Nem bírok már várni rá,többször megfordult a fejemben,hogy nem maradok vele,de az utóbbi időben már elhagyni se tudnám.

Ő neki az a fontos,hogy boldog legyen a kapcsolatunk.

Nekem pedig ez egy fejlődés lenne,ami ha kis időre is de adna.

2013. okt. 8. 08:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
62%
3 év előtt nem is szabad házasodni. Akkor múlik el a rózsaszín köd. Az ilyen nő lesz a legrosszabb házisárkány, mérges fúria.
2013. okt. 8. 09:16
 12/27 anonim ***** válasza:
60%
Ha egy kicsi esze is van, akkor soha!
2013. okt. 8. 09:18
 13/27 anonim ***** válasza:

overly attached girlfriend szindroma.

kerdezo, a turelem egy nagyon fontos ereny es egy nem nagy ido. ha minden szep es jo, akkor meglesz az eredmenye, de kikovetelni nem lehet es nem szabad a hazassagot. egy ferfinak az ilyen kikovetelt dolgok koteleket jelentenek es nem fogja megkerni a kezed, helyette lelep. mert a szabadsagat veszelyezteted.

arra meg aztan vegkepp ne gondolj, hogy "veletlenul" teherbe esel es ezzel majd magadhoz lancolod.

turelem, nyugalom, kitartas, majd a megerdemelt jutalom.

2013. okt. 8. 09:45
 14/27 anonim ***** válasza:

Érett, felelősségteljes gondolkodású férfi, aki tisztában van azzal, hogy a házasság egy életre (kellene, hogy) szól(jon), nem egy hirtelen ötlet, hanem alaposan ki kell ismerni a másikat.

Minden kapcsolatban elmúlik a rózsaszín köd (jellemzően 3 év után), és az a kérdés, hogy akkor hogyan működik majd a kapcsolat a szürke hétköznapokban.

Egyébként miért fontos számodra, hogy elvegyen? Ő a fontos, vagy a papír? Mi változna a házassággal? Mi az, ami miatt MOST kell, és nem ér rá 1-2-3 év múlva?

Hidd el nekem, hogy a kapcsolat NEM a papírtól fejlődik, sőt, attól inkább visszafejlődik! Akkor a felek hajlamosak elkényelmesedni, hogy már megvan a másik, nem kell érte semmit tenni. Inkább dolgozzatok kölcsönösen a kapcsolatotokért, apró figyelmességekkel, sok közös programmal, és AZ igazi fejlődést hoz. Én értem, hogy mit érzel, voltam ilyen helyzetben (bár nem 1 év, hanem 4 év kapcsolat, együttélés után). De utólag azt mondom, hogy a fenének sem kellett volna az a papír, inkább dolgozni kellett volna kölcsönösen a kapcsolatért, akkor most nem válnánk!

2013. okt. 8. 09:59
 15/27 anonim ***** válasza:
72%

1-essel értek egyet!

1 év számomra is korai.

Mi 6 év után házasodtunk össze mert én is tényleg akartam, de előtte még nem.

És érdekes boldogok voltunk szerettük egymást papír meg gyűrű meg fehér ruha nélkül is.

30/f

2013. okt. 8. 10:10
 16/27 anonim ***** válasza:

Szerintem meg lehet érteni a kérdeződ.Ha együtt éltek,szeretnél tőle babát is hamarosan,akkor miért ne lehetne összeházasodni?

Mi az akadálya?

15ezer forint a polgármesteri hivatalban.(bocis,most csak hasamra ütöttem az összeget illetően,nem tudom mennyibe kerülhet egy polgári szertartás...de biztosan nem horror ár)

2013. okt. 8. 11:26
 17/27 anonim ***** válasza:
Igen de a párját is meg kell érteni. 2 fél kell hozzá és minbd a kettőnek akarnia is kell azt a házasságot.
2013. okt. 8. 12:12
 18/27 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb helyzetben vagy mint én. Az én párom még gyerek úgymond élni akar, élvezni a szabadságot eszébe sincs megállapodni. Ráadásul házasságellenes is a szülei válásának köszönhetően. Szóval nincs túl soó esélyem még annyi se mint neked. Ped dig itt vagyok 26 szeretnék saját családra vagyok már megállapodni és szülni. Nem érek rá várni rá az se
2013. okt. 8. 15:29
 19/27 anonim ***** válasza:
68%

1 év után mit akarsz?

Mi a férjemmel Másfél év után házasodtunk össze, akkor 25 éves voltam. Fél évet együtt is éltünk előtte. Bár 1 hónap után kérte meg a kezemet, sose jutott eszembe könyörögni ezért.

Ez a világ legszánalmasabb dolga, de komolyan. Nő vagy, legyen már benned tartás.

A így folytatod, úgy mint könyörgés, nyüstölés, vinnyogás, taktikázás, érzelmi zsarolás, és ehhez hasonlók, tönkre fogod tenni a kapcsolatot, és el fog hagyni! És IGAZA LESZ.

Járjatok együtt legalább még egy évet, legalább, és közben beszéld meg vele, hogy teljesen házasságellenes, vagy csak még nem akar elvenni.

Én pl 2-3 év után azt mondtam volna hogy ha semmi szándéka nincs a házasságra, akkor tovább lépek, mert én nem csak élettárs akarok lenni. De eszembe se jutott volna esküvőért kuncsorogni. Bocsi de ez nagyon gáz.

Ja és, csak hogy tudd, nem ha házasságtól lesz boldog a kapcsolatotok. Ha alapból egy kalap kaki a dolog, akkor az esküvő után is az lesz.

Erre élő példa a sógornőm meg a férje. A lány úgy ment hozzá pár hónapos kapcsolat után, hogy nem szerette. A pasi igen.De annyira szar volt az egész kapcsolat, hogy azt elmondani nem lehet...Most már 3 éve házasok, de mindennap megy az ordítozás, anyázás, a csaj havonta ki akarja rakni a férjét, orrba szájba megcsalják egymást...

Remélem, te nem ezt akarod...

Ha kikényszeríted, hogy elvegyen, már ha sikerülne egyáltalán: nem lesz boldog a párod. Tényleg ilyen önző vagy? Hogy csak a saját boldogságoddal törődsz?

27/N

2013. okt. 8. 16:14
 20/27 anonim ***** válasza:

"15ezer forint a polgármesteri hivatalban."

A válás meg alaphangon 30 ezer, ha nincs semmi vita, nincs szükség ügyvédre. Ha van vita, akkor meg több százezer.

No és ha most az esküvő jelenti a "fejlődést", akkor 2 hónap után meg már gyerekért rinyál a kérdező, mert fejlődni kell ugye, folyamatosan? És ha meglesz a 2-3 gyerek, akkor mi lesz a további fejlődés "feltétele"?

A fejlődés az, ha MINDKÉT fél dolgozik a kapcsolatért. A papírtól nem fejlődik a kapcsolat, csak visszafejlődik. És szerintem a kérdező nem érné be egy sebtiben összedobott polgári szertartással... Ide a rozsdás bökőt, hogy több milliós álomesküvőt tervez, hatalmas násznéppel, habos-babos menyasszonyi ruhával, édi kis koszorúslányokkal és lehetőleg limuzinnal (vagy hintóval).

2013. okt. 8. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!