Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény szerény helyzetemről?
Kíváncsi lennék pár véleményre, a leírtak alapján mi az ami eszedbe jut rólam.
Én: Fiú vagyok, 23 éves, egyetemre járok proginfó szakra, párkapcsolatom még nem volt (hát igen), önbizalomhiányban szenvedek, anime-t nézek, nem vagyok gazdag, szélsőségek kivételével legtöbb típusú zenét hallgatom és bután azt gondolom a leírtak alapján kaptok valamilyen képet rólam.
Thanks
25 évesen is animéket nézek és itt figyelnek a plüssök az asztalomon. Legutóbb volt egy 2,5 éves kapcsolatom aminek most lett vége és az utóbbi két hónapban aktívan próbálkoztam másoknál. Egy lány majdnem össze is jött, csak aztán hülye szegény (a plüssök szerinte cukik).
Úgyhogy az, hogy nem vagy gazdag, vagy animét nézel nem gáz... az önbizalomhiány meg meg tud oldódni... viszont abban igazuk van másoknak, hogy nyitni kell az emberek felé és el kell járni kicsit szórakozni... Vagy az is megoldás, ha a neten próbálsz meg ismerkedni.
Huhh, ha ez igaz... én is beszélgettem vele és eléggé meggyőző volt. Ez így eléggé kellemetlen. :D
Még jó, hogy egy ideje már nem írt rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!