Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fejezik ki a lányok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fejezik ki a lányok az érzéseiket, ha bejön nekik valaki? de csak ilyen szerény módon.

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nekem bejön valaki, akkor sokat keresem a társaságát, mindig köszönök neki, mosolygok rá, próbálok vele sokat beszélni.
2013. febr. 25. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Az sem árt, ha néha hozzá érsz.
2013. febr. 25. 19:47
 3/7 A kérdező kommentje:
pl. nekem órán kitöltötte amit kellett csinálnom, csak úgy.. meg nagyon kedves szokott lenni hozzám.. meg kérdezi, hogy ki tetszik nekem.. most bejövök neki, vagy csak szimplán kedvesség?
2013. febr. 25. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem bejössz neki:) próbálkozz nála
2013. febr. 25. 19:54
 5/7 A kérdező kommentje:
ohh nagyon köszönöm a válaszaidat!:)
2013. febr. 25. 19:55
 6/7 Solarian ***** válasza:
Próbáld meg, máshogy nem fogod megtudni, de ez alapján esélyes.
2013. febr. 25. 20:24
 7/7 A kérdező kommentje:
13/f még nem volt barátnőm.
2013. febr. 25. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!