Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez bejön, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez bejön, vagy én vagyok beteg?

Figyelt kérdés
Van 2 fiú, akik nagyon tetszenek. Mindkettő szőke és kékszemű. Szerintem ez nagyon cuki. Ti is ezt gondoljátok? És kérdés a kérdésemre. Hogy közeledjek feléjük? Én 6-os vok, és 13 éves. ŐK mindketten 8-adikosak. Hogy szólítsam meg őket? Hogy közeledjek hozzájuk? Vagy felesleges próbálkoznom? Nagyin leéghetek, vagy akár kinevethetnek?

2013. febr. 18. 21:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
ha nem is jön össze, nézz meg egy Bud Spencer Terence Hill filmet
2013. febr. 18. 21:30
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
egyből gruppent akarsz kislány? mit akarsz tőlük? szerintem nem érdekeld őket :)
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
8 dikos koromban sose jártam fiatalabb lányokkal inkább idősebbekkel
 4/12 A kérdező kommentje:
Mi az a gruppen?
2013. febr. 18. 22:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy utálom B. Spen.-t ^_^
2013. febr. 18. 22:07
 6/12 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló!

Megnéztem a neten, hogy mi az a gruppen... Szóval csak egy valamit tudok moni: Te tök hülye vagy :P és én nem azt mondtam, hogy AZT akarom csinálni, dlsőt még azt sem mondtam, hogy mind2 fiúval szeretnék lenni (egyszerre) ;)

2013. febr. 18. 22:45
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

"mi az a gruppen"? "Megnáztem a netem mi az a gruppen"

EZEN DE JÓT MOSOLYOGTAM

PS: nem kinevettem a kérdezőt, csak mosolyogtam. Igazából kész szerencse hogy nem minden 12-13 éves pronón nevelokedik. Akkor csak vannak még normális gyerekek!! Ez bíztató!

2013. febr. 24. 22:17
 8/12 anonim ***** válasza:
kislány, inkább tanulj, ne a pasikon járjon az eszed!
2013. febr. 25. 07:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
kedves #8! Nem tudom, hány éves vagy, de nem hiszem, hogy iskolás korodban neked sosem volt olyan pasi/lány, aki tetszett...szerintem ez természetes és jó dolog, nem kell leszólni!
2013. febr. 25. 11:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves, drága 8. válaszoló... Köszönöm, hogy izgulsz az iskolai teljesítményem miatt, de kitűnő tanulóként (vagy néha egy 4-ssel) nem igazán szorulok ilyen szempontból segítségre. De azért köszke! :)
2013. febr. 25. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!