Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemény szerény helyzetemről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

63tqh kérdése:

Vélemény szerény helyzetemről?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék pár véleményre, a leírtak alapján mi az ami eszedbe jut rólam.

Én: Fiú vagyok, 23 éves, egyetemre járok proginfó szakra, párkapcsolatom még nem volt (hát igen), önbizalomhiányban szenvedek, anime-t nézek, nem vagyok gazdag, szélsőségek kivételével legtöbb típusú zenét hallgatom és bután azt gondolom a leírtak alapján kaptok valamilyen képet rólam.

Thanks

2013. okt. 5. 23:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%

Magányos lehetsz,ha ilyen kérdést írsz ki.

Nem szemétkedni akarok,csak ez ugrott be.

2013. okt. 5. 23:58
 2/29 anonim ***** válasza:

Siralmas.

Animét hagyd el... egyrészt idős vagy már hozzá, másrészt amúgy sem fiúknak való az a bziság.

Kezd el a csajozást, elején sok visszautasítás lesz, de csak így tud csiszolódni a csajozási tudásod.

2013. okt. 5. 23:59
 3/29 anonim ***** válasza:
51%
tfw no gf
2013. okt. 6. 00:00
 4/29 anonim ***** válasza:
76%

Olyan vagy, mint az oldalon síró huszonévesek 90%-a. Gondolom az önbizalomhiány miatt nem is próbálsz barátnőt találni, mivel azt gondolod, hogy nincs sok esélyed. Persze azt te is tudod, hogy ez magától nem fog változni.

Soha nem fogom megérteni, hogy mit lehet élvezni az animében. Főleg nem 23 évesen. o.O

2013. okt. 6. 00:02
 5/29 Noydra ***** válasza:
68%

Szombat este van, egyetemista vagy, animét nézel.

Takarodjál már el inni!

2013. okt. 6. 00:07
 6/29 anonim ***** válasza:
96%
Örülök, hogy kiírtad ezt a kérdést, így nem nekem kellett és később észrevétlenül megnézhetem a válaszokat.
2013. okt. 6. 00:08
 7/29 anonim ***** válasza:

Noydra te szerencsétlen sz@r... te még a kérdezőnél is szánalmasabb vagy.

Az ilyen gyökérr tanácsokat inkább tartsd meg magadnak. A kérdező javulni szeretne ne zülleni, mint a kis tinisz@rdarabok.

2013. okt. 6. 00:10
 8/29 anonim ***** válasza:
45%

Na jó, most komolyan kiakadtam. Akik ''b..iságnak'' nevezik az animéket, azok valószínűleg egy színvonalasabbat sem néztek meg, és buta meséknek hiszik ezeket, tévesen. De mindegyis, ha szereted őket nézzed, nem ez az ami miatt nincs kapcsolatod.

Az önbizalomhiány ellen Neked(!) kell tenned, itt kezdődik. Próbálj meg bátrabb lenni, mondd ki a véleményed, menj minnél több új helyre, emberek közé. Még nagyon,nagyon fiatal vagy, tehetsz valamit:)

2013. okt. 6. 00:12
 9/29 Noydra ***** válasza:

Írhattam volna úgy is, hogy mozduljon ki.

Nem mindegy? Az, hogy szombat este ide írogat, 23 évesen, nem old meg semmit...

2013. okt. 6. 00:13
 10/29 A kérdező kommentje:

Anime: Nem hiszem, hogy el kellene hagyom, ezt szeretem, ha egy például egy csaj ez miatt nézne le, akkor nem is nagyon érdekelne.

#7 Az első mondatod valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nagyon tetszett.

2013. okt. 6. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!