Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van néha az az érzésem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van néha az az érzésem, hogy szakítanom kéne?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, a barátom 18 és 2 éve együtt vagyunk.Igazából olyan nagy probléma nincsen,csak ilyen "apróságokon" akadok fenn. Pl. van, hogy undorítóan zabál és az teljesen kiábrándít, vagy hogy amikor nem tudok megbeszélni vele egy problémát, mert van hogy azt mondja:"hát erre most mit mondjak?" viszont van amikor meg ad tanácsot.Gimnáziumban osztálytársak vagyunk, így mindennap látjuk egymást, nekem nem hiányzik.Ő meg már viszont szombaton mondja, hogy mennyire hiányzom neki.Vele csókolóztam először, vele vesztettem el a szüzességem.Mindenben az első nekem.Viszont néha meg úgy vagyok vele, hogy én még élni akarok és nem akarok pasit.Viszont olyan is, hogy egyszerűen nem tudnék nélküle élni.Fiatal vagyok, élni akarok, van, hogy bulikon inni akarok (alkoholt) ő pedig azt mondja, hogy nem, nem szabad.Nagyon jól tudunk hülyéskedni, mindig mellettem áll és nagyon szeretem.Viszont mostanában a szexet nem annyira kívánom.Alacsonyabb nálam, van hogy őrülten zavar (mert kb. 7cm-vel) viszont van hogy nem érdekel, mert szeretem.Egyszerűen nem értem, mi van velem, hogy mit kéne tennem.Nem tudom mit érzek.Mit kéne ilyenkor csinálni?
2013. okt. 5. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azert mert van, hogy undorítóan zabál és az teljesen kiábrándít, vagy hogy nem tudsz megbeszélni vele egy problémát, mindennap látjatok egymást, ezert neked nem hiányzik, es néha meg úgy vagy vele, hogy még élni akarsz.
2013. okt. 5. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Alacsonyabb nálad, mohón eszik, nem issza magát hullarészegre, tulajdonképpen jókat lehet vele poénkodni.. Óriási bűnök.. :'( Lépj le, ilyen felfogással nem érdemled meg a srácot.
2013. okt. 5. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Tipikus,már már neurológiai eset vagy.Körülbelül x millió ilyen üresfejű,nemtudommitakarokélniakarokdeszexiskellmegpénzis lány van.
2013. okt. 5. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor szakítsál vele.
2013. okt. 6. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!