Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van néha olyan érzésem, mintha a barátnőm inkább kezelne a legjobb barátja ként, mint a pasija ként?
Nemrég jöttünk össze, de én külföldön vagyok és ő pedig Budapesten. Normális lány, nem pláza cica és nem az a tipikus megcsalós fajta, de...
..én mégis úgy érzem néha, mintha nem akarna velem lenni.Úgy érzem néha mintha csak egy barátjaként nézne rám... mondja, hogy szeret és elhiszem neki, de eközben, nem is tudom...
lehet, hogy túlreagálom és ez csak a távolság miatt van?
Azok válaszát kérem, akik értelmes választ adnak!!! Én szeretem és nem akarom elveszteni.( A félre értések végett 20 vagyok és ő meg 19, szóval nem pisisek vagyunk)
mit melozol kint 20 évesen?!
amugy emg ilyn akkor szokott lennie gy csaj ha:
1. nincs rendesen emgdugva. bocs, de tényleg, ha nemvagyvlee elég kemény. perzse amikor kell.
2. nemigazn hizs a kapcsoaltotokban, és rosz neki így, hogy te kinn, ő itthon, és ritkán találkoztok.
3. ilyen fajta lány aki egyszerűen nem mutatja ki az érzéseit.
takarítok.
amúgy... még nem voltunk együtt még.
köszi a válaszokat...
te meg ne kötekedjél, jó?
fáradt vagyok rossz napom volt és már írni is alig tudok úgy kopog a szemem.
utálom az olyan kis genyákat akik mindenbe belekötnek ami nem tetszik nekik.
hm...lehet :/
úgy tervezzük, hogy majd kijön ide hozzám és össze költözünk....
hát ismerős :/
de szerintem csak beképzeled :) hajrá az összeköltözésbe :D
Köszi Tomi a pozitívumot :)
Lehet, igen.. az is lehet, hogy csak beképzelem.. :/
de akkor meg nem szabad ilyeneken rágódnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!