Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/Férfiak! Nektek volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Nektek volt már olyan kapcsolatotok, amiben a lánynak a legjobb barátja egy fiú volt?

Figyelt kérdés
Már 1,5 éve van barátom, nagyon szeretjük egymást és tudunk mindent eegymásról. Nekem már 8 éves korom óta a legjobb barátom egy fiú, aki mindent tud rólam. Nem szokta szóvá tenni meg semmi, hogyha vele találkozok, mert a barátomnak is sok lány barátja van. Titeket zavarnna, ha fiú legjobb barátja lenne a barátnőtöknek?
2013. jún. 23. 08:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha ismerem a fiút, és a barátnőm nem titkolózik vele kapcsolatban, és néha 3-masban is összefutunk akkor nem gáz.
2013. jún. 23. 08:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Sose zavart, attól fuggetlenul, hogy az egyik lelépett a legjobb barátjával..
2013. jún. 23. 08:32
 3/12 anonim válasza:

Nekem is egy lány a legjobb barátom, és 4 éve vagyok együtt barátnőmmel. A két csaj nem igazán szereti egymást, de nem azért mert féltékenyek lennének. :)

19/F

2013. jún. 23. 08:34
 4/12 Pendulum92 ***** válasza:

Nem volt még.

Engem zavarna két okból:

1. ilyen fiú-lány kapcsolatokban legalább az egyik(vagy mindkettő) fél mindig többet akar(na) barátságnál. Akkor is, ha nem vallja be egyik fél sem. Az más dolog, hogy praktikus, vagy egyéb okokból elnyomják magukban a barátság kedvéért.

Persze lehet kivétel, ha egyik fél sem tetszik a másiknak ritka esetekben, de legtöbbször csak nem tudja az egyik, hogy tetszik a másiknak, és hangoztatja, hogy ők milyen jó barátok. Akinek meg tetszik a másik, ilyenkor titkolja, hogy közelében maradhasson a másiknak.

2. Szerintem egy kapcsolatban a két félnek kell lennie egymás legjobb barátjának. Ha nem így van, a köd felszállta után úgy érzi az egyik, vagy mindkét fél, hogy kezd laposodni a dolog, a szenvedély alábbhagyni, és ezzel a "legjobb baráttal" sokkal jobb lenni. Nem kell sok ezután, hogy átpártoljon a másikhoz.

Gondolj bele, a szerelem, szenvedély minden esetben halványul, eltűnik. Mi marad ilyenkor egy kapcsolatban egy erős barátság, szeretet nélkül?

A szerelem átalakul szeretetté, igen, de ha nem barátságra épül, egyszerűen eltűnik.

2013. jún. 23. 09:48
 5/12 anonim válasza:
Ezzel egyáltalán nem értek egyet...
2013. jún. 23. 10:09
 6/12 Pendulum92 ***** válasza:
Azt gondoltam :)
2013. jún. 23. 10:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezzel az átpártolással én sem értek egyet. Nekem is kiskorom óta mindig voltak fiú barátaim. És amikor gond volt, hónapokon át tartó veszekedések a kapcsolatomban, akkor sem "pártoltam" sehová.

Itt nem erről van szó, szerintem lehet akkor is igazi barátság akár két ellenkező nemű között is.

2013. jún. 23. 10:59
 8/12 Pendulum92 ***** válasza:

"És amikor gond volt, hónapokon át tartó veszekedések a kapcsolatomban, akkor sem "pártoltam" sehová."

Az átpártolás ritkán létezik igaz, akinek ne inge ne vegye magára.

Amúgy ezzel pont, hogy nem mondasz nekem ellent. Azért veszekedtetek hónapokon át, mert nem a párod volt a legjobb barátod, hanem valaki más.

Mikor valami probléma akad az életben, én szeretem inkább a párommal megbeszélni. Nekem Ő egyszerre a legjobb barátom, és a társam is.

"Itt nem erről van szó, szerintem lehet akkor is igazi barátság akár két ellenkező nemű között is."

Lehet, nem kétséges, de mivel ösztönökkel megáldott lények vagyunk mi is, gyakran jár az ilyen barátsághoz egyik/mindkét féltől szexuális töltetű vonzalom is.

Pont erről szólt a 2. pont: Lehet valakinek a legjobb barátja és a párja külön személy, de ez a két személy jobb, ha egy. Tehát létezik ez a fiú-lány barátság, de az esetek nagy részében az egyik részről vonzalom van. Ha közben még párja is van az egyik félnek, az több probléma forrása is lehet.

Olyan is lehet, hogy valakinek nagyon jó a kapcsolata, de régről van egy "legjobb barátja". Ha a párjával is meg tudja beszélni a dolgokat, őt is barátjának tekinti, akkor működhet a dolog. (ha nincs féltékenykedés stb)

2013. jún. 23. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Mivel nem ismered a kapcsolatunkat, így nem tudod miért volt a sok veszekedés.

De röviden leírom: a barátom nagyon féltékeny volt, mindenkire, nem tudott bízni senkiben és hallgatni se hallgat senkire.

És elmondom neked, hogy talán jobb lett volna, ha már korábbról és régebbről ismerjük egymást. Akkor nem lett volna talán ennyi veszekedés.

(De volt más dolog is..)

2013. jún. 23. 12:02
 10/12 Pendulum92 ***** válasza:

Had fogalmazzam meg újra, röviden:

Létezik fiú-lány barátság, hiszen a jó kapcsolatoknak is ez a titka.

A legtöbbször, mikor egy fiú és lány "csak barát", az esetek 70%-ában az egyik fél vonzódik a másikhoz. (Mindenáron tagadni fogja, ezért hiszik azt sokan, hogy az ő barátságuk teljesen "tetszés" mentes.)

Ha a a páromnak nem én vagyok a legjobb barátja, akkor hiányzik egy jó kapcsolat alapköve.

2013. jún. 23. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!