Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitanom kellene?

Figyelt kérdés
A kapcsoltunk 180 fokos fordulatot vett. a parom teljesen kifordult magabol. egyutt vagyunk mar 8 honapja. mindig kedves volt velem. feltett.szeretett stb...ahogy a normalis kapcsolatokban van.. Az utobbi hetben egtudtam,hogy unokatestverenek,aki nekem legjobb baratnom olyanokat mondott,hogy pl: mar unja a kapcsolatot..meg megcsokolni se nincs mar kedve..stb..En mikor rakerdeztem csak annyit ondott felejtsuk el mert nem gondolta komolyan...masiknap arra keltem hogy egy szakitos uzenetet irt nekem..mert hazudtam neki valami(nem olyan nagy dolog) majd kesobb felhivott s azt mondta h o megsem akar szakitani...en mar nemertek semmit..erzem en is h megunt. teljesen maskepp beszel velem...mar nem hiv anyyiszor..mar nem mondja annyiszor h szeret meg h hianyzom stb.... en nagyon szeretem.S ugy erzem nem tudnak nelkule elni..csak az a helyzet,hogy igysem mert rosszul esnek a dolgok.....vagy min valtoztassak mivel hozzam vissza a kedvet ?
2013. aug. 11. 14:30
 1/3 anonim válasza:
Üljetek le,beszéljétek meg,kérdezd meg,hogy mi változott,vagy hogy min kéne változtatni,hogy újra működjön köztetek a kémia.
2013. aug. 11. 14:36
 2/3 A kérdező kommentje:
ugy is az lesz a kerdese: mar megint ezzel jossz? meg valami panasz? meg valami amit rosszul csinalok..blablabla. nem latja be hogy igenis gond van a kapcsolatunkban!..:(
2013. aug. 11. 14:47
 3/3 ManderleyRe ***** válasza:
Megszoksz vagy megszöksz, és ez most komoly. Szerintem szakíts, de te tudod mennyit tudsz elviselni tőle.
2013. aug. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!