Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyembe? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe? Nem igazságtalan ez így?

Figyelt kérdés

Holnap lesz a névnapom.Kb.3 hete kitalálta a barátom, hogy mivel vasárnap lesz így csináljunk ma egy házibulit. Tegnapelőtt felhozta, hogy lekénne mondani, mert úgy is jövő hónapba lesz a szülinapom, majd akkor megünnepeljük.Nem akartam, mert már teljesen beleéltem magam meg amúgy is már egy csomó embert meghívtunk.Tegnap este pedig közölte, hogy Ő ma inkább bulizni akar a haverjaival.Persze kibuktam, mert ez is egy házBULI lett volna de leszarta, mert Ők "fiús estét" akarnak és csak ma ér rá mindenki.

Nagy nehezen belementem de mondtam, hogy akkor én is elmegyek a barátnőimmel partizni.Erre jól leordibált, hogy miért kell nekem mindenre visszavágnom gyerekes módon(?!) és jól összevesztünk.

Szóltam a barátnőimnek, hogy nem a barátomnál bulizunk, mert Neki fontosabbak a haverjai.De Ők meg nem akarnak a városba bulizni, mert éjjel már hideg van meg amúgy se akarják, hogy e-miatt vitázzunk a barátommal.Így Ők is inkább lemondták.

Most itthon nézem az X-faktor, miközben a pasim indul bulizni a barátnőim meg azzal vannak elfoglalva, hogy a BarátokKöztös Szabit tovább engedik-e.

Szerintem ez így nem fair.Egész héten ezt az estét vártam.:(

18/L

2013. okt. 5. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Ez bunkóság volt a pasidtól!

Hol lakik, megyek belékötök! :3 (Bár széttépne)

2013. okt. 5. 20:55
 2/11 A kérdező kommentje:
helyemben*. Elnézést az esetleges helyesírási hibákért, kicsit idegesen és gyorsan írtam.
 3/11 anonim ***** válasza:
akk menj el bulizni biztos van valaki aki elmegy veled :)
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se lenne fair, ha nem engednék tovább Szabit!
2013. okt. 5. 20:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Hogy nektek mennyi problémátok van. Meg aztán szép kis barátaid vannak. A pasid is egy gyökér, az X faktor meg egyébként is szar.
 6/11 A kérdező kommentje:
:) Hajdúszobszló de Debrecenbe buliznak.
 7/11 Intoxcation ***** válasza:

Izgulj az X-faktoron, lehet most esik ki az, akinek drukkolsz! NEHOGY LEMARADJ RÓLA! Másrészt, HOLNAP IS X-FAKTOR LETT VOLNA!

Nem gondoltad át ezt a bulit...

8/11 anonim ***** válasza:

Debrecen?

Vettem! Megyek megbököm!

(Hogy néz ki?)

2013. okt. 5. 20:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Lenne aki jönne velem de így már úgy se érezném jól magam :(
2013. okt. 5. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Eléggé szemét pasid van! Inkább menj bulizni, tedd széppé az estéd :)
2013. okt. 5. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!