Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Van párkapcsolatom,kb 4 éve,2 éve élünk együtt,már nem szeretjük úgy egymást.ő csajozik,én viszont féléve kavarok egy pasival,aki vagdossa az ereit 26 éves nem dolgozik,és a szüleivel él,akik ráadásul ki akarják dobni,mindennap át jön hozzám,mert,hogy nem akar otthon lenne,csak hogy nekem dolgoznom,kéne már vagy 2 hete nem dolgoztam. folyamatosan jön de mondtam neki,hogy nem!!!!! egyszer át jött,és szét vert mindent,a laptopom tól kezdve mindent,akivel együtt élek hazudtam neki,hogy be voltam rúgva stb,és neki estem mindennek,az oké hogy át jön ráadásul amit a barátom meg vesz dolgokat,ő elpazarolja.mondtam ma neki,hogy én holnap már dolgozok,mert kirúgnak,és lakást kel fizetnem,jaj de őt is elküldik otthon ról még van 3 hete,és arra vár,hogy én gyűjtsek rá annyi pénzt,hogy elhozzam onnan,hogyan építsem le? ha szakítok vele elmondja az élet társamnak,de mindennap át jön,és k..va sokat pazarol..:S
2013. szept. 12. 17:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért,de nagyon feszült vagyok,és a kezem remeg már..
2013. szept. 12. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Oké, ez vagy kamu, vagy te vagy a legundorítóbb és/vagy legostobább nő az egész világon.
2013. szept. 12. 17:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu ez így van!!!!!!!!!!! épp azért kérdeztem meg,hogy ti mit tennétek,a helyembe
2013. szept. 12. 17:42
 4/9 anonim válasza:
Én a helyedben szólnék a barátomnak, hogy segítsen, mert van ez a fickó, és zaklat. Ő tutira tud segíteni, de ha nem akkor is könyebb ketten, mert pl fel tudjátok jelenteni, ha már nagyon gázos, vagy ami enyhébb, csak kihívni a rendőröket, vagy beszélni a srác szüleivel. Mindenesetre ne engedd be a közös házatokba, és mond el a barátodnak, mert ő tuti le fogja tudni építeni. Ezt még akkor is megteszi valaki, ha nem a pasid, hanem csak egy srác. Azért kérj segítséget! Egyedül nem szabad nő létedre ilyen önvágdosó durva emberekkel lenned! :S Sok sikert!
2013. szept. 12. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló: Mert szerinted a barátja, miután megtudja, hogy nap mint nap a házába jár az ember, aki k.úrogatja a barátnőjét, ráadásul szét is veri a berendezést, segíteni fog a csajnak? Én úgy vágnám ki mint macskát sz.arni.
2013. szept. 12. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy vége. Bár egy ilyen őrültnek jobb megírni sms-ben akkor nem üt meg.És ha elmondja az élettársadnak akkor mi van? Mondd el neki előbb te, hogy van ez a fickó, hülye voltál eddig, de már nagyon eleged van belőle és félsz h bántani fog. Vagy a rendőrségnek.
2013. szept. 12. 17:48
 7/9 anonim válasza:
Meg lehet ezt normálisan is beszélni, pl ő is csajozik, ezt tudja a kérdező is. És egy 4 éves kapcsolat után igenis segítene neki, majd max azután "rúgja ki, mint macskát szarni". És amint írta, még szeretik egymást, cska nem úgy mint régen.!
2013. szept. 12. 17:50
 8/9 anonim válasza:
egyébként meg 5-ös: boccs, mindenki magából indul ki... azért egy kis empátiát gyakorolhatnál! elég elszomorító. ha ezt a problémát nem oldják meg, lehet hogy örök életre tönkremegy a kérdező élete, ki tudja mit fog csinálni ezek után az az őrült .
2013. szept. 12. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Annyi eszed van mint egy marék lepkének! Hogy lehet ekkora szarba keveredni?

A pasid helyébe én is kibsználak és edd meg amit főztél.

Szerintem az őrült srácnak mond meg telefonon hogy vége mindennek, csináljon amit akar, többet ne jöjjön, ne hívjon, ne keressen, nem akarod látni. Ha kirakják otthonról az az ő baja nem a tiéd. És ha egyszer végre normálisan felvágná az ereit talán tenne egy szívességet a világnak is, mert ilyen gyenge selejtekre nincs szükség.

A mostani pasiddal is szakíts, költözz haza, vagy külön albérletbe, zárd le az egészet és kezdj új életet, lehetőleg erőltess bele több intelligenciát a fejedbe hogy többször ekkora baromságot ne csinálj.

Ha ez a helyzet tényleg valódi akkor egyik hapi mellett sincs normális élhető jövőd.

2013. szept. 12. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!