Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe? Többi lent.

Figyelt kérdés
Volt 1 csaj akit fűztem majdnem fél évig és csak kavarásig jutottunk el de nem akart többet tőlem.Összejöttem 1 csajjal aki a mostani barátnőm már 3 hónapja együtt vagyunk jó vele szeretem is de valami hiányzik belőle...Közbe az a másik csaj előtte akit füztem rá jött hogy nagyot hibázott és azóta is jóba vagyok vele nagyon meg találkozgatunk is és össze jönne velem.Kíváncsi lennék én is rá meg akarnám is de nem tudom mit tegyek... Szeretem a barátnőmet de kíváncsi vagyok a másik csajra is ... valami tapasztalat?ötlet?

2013. szept. 8. 21:20
 1/5 anonim válasza:
Ha összejöttél a mostani barátnőddel, akkor azt azért tetted, mert szeretted és jó volt vele lenni vagy csak azért mert kellett valaki aki pótolja a másikat?
2013. szept. 8. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem lesz olyan üzenet, amit vársz: miért nem tanulsz inkább vagy írod a házidat ahelyett, hogy a gép előtt ülsz? Vesszőt se használsz... az értelmes csajok széles ívben kerülni fognak, ez egy jótanács: tegyél azért, hogy egyszer egy igazi jó pasi legyen belőled. Minden téren.
2013. szept. 8. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem a helyesírásról van most szó ember... amúgy azért jöttem össze a mostani barátnőmmel mert bele szerettem de valamiért még is hajt a kíváncsiság a másik felé is de nem akarok hülyeséget csinálni.
2013. szept. 8. 21:51
 4/5 anonim válasza:
Akkor azt gondold át, hogy megéri e kockáztatnod. Mert, ha a másik lány tudja, hogy neked barátnőd van és nem ellenezné, hogy elhagyd érte, akkor lehet ezt ős is megteszi majd egy másik pasiért.
2013. szept. 8. 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:
A másik nő tudja hogy van barátnőm és azóta jött rá hogy mekkorát hibázott hogy akkor amikor lett volna lehetősége rá nem használta ki.Neki igazából nem volt még komolyabb kapcsolata és ő olyan lány ha valakit szeret azt tényleg szereti nem lép csak úgy át a dolgokon.A mostani barátnőm viszont idősebb nála egy korosztály velem és sokkal tapasztaltabb nála.
2013. szept. 8. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!