Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok neki a helyembe?
Figyelt kérdés
A barátommal összevesztünk,és le segg hülyézett.Ti a helyemben mit reagálnátok?2013. júl. 4. 09:17
1/8 anonim válasza:
addig nem keresném őt, amíg ezt magától meg nem teszi.
meg azért illene, h bocsánatot kérjen....
2/8 anonim válasza:
kalap und kábatieren. Nem vagyok megalkuvó és nem tűrnék el ilyen kijelentést senkitől.
3/8 anonim válasza:
Először az lenne a kérdés hogy mire fel mondta ezt. Akkor talán kerekebb lenne a sztori mert az hogy ezt mondta nemhiszem hogy ok nélkül tette.
4/8 anonim válasza:
Erre nincs mit mondani, max annyit hogy viszlát!
5/8 A kérdező kommentje:
Azon kaptunk össze,hogy visszamondtam egy találkozót,mert programom van most délelőtt.
2013. júl. 4. 09:29
6/8 anonim válasza:
első válaszoló vagyok.
ne haragudj, h ezt mondom, de ezek után elég felejtős ez a srác. azt hittem, h minimum a családját sértegetted és erre mondta rád a fenti jelzőt. de így felkapni azon a vizet, h lemondasz egy találkozót...
7/8 anonim válasza:
azt akartad, hogy befald a farkát, mikor kiderült, hogy nem lesz belőle semmi ilyen érzékenyen reagált.
8/8 anonim válasza:
En szakitanek vele. Megmondanam neki h: Velem ne beszelj igy, mert nincs okod ra. Kepzeld akadt mas dolgom is, de tobbet nem fogom lemondani a talit, mert nem lesz tobb!! Ágyő, csáó haver, bomboájázs, alivedercsi, pápá papa, soha viszont nem látásra, békeveled, fel is út le is út, a jóisten kísérjen utadon, az ajtóm előtted végleg bezárul, asztalaviszta bébi, csőtészta, és tűny a pokolba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!