Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyembe?
Az ország csóró felén lakom ahol semmi munka nincs 2 éve keresek folyamatosan és ha van is annyian jelentkeznek,hogy esélytelen ,hogy engem válasszanak és nagyon elegem van ,hogy tehetetlen vagyok ,tanulni sem tudok,mert a szüleimnek semmi pénzünk nincs szinte.A barátom dolgozik egy helyen de az se valami álom meló és nem akar velem jönni pestre, egyszer elküldtem egy helyre csak kíváncsiságból és rögtön felvettek volna úgy,hogy nem is lett volna állásinterjú és biztosan ő is találna munkát csak nem mer lépni és én meg egyedül nem bírnám tehát nem tudom mit csináljak.
20L
menj pestre, jó lehetőség lenne neked
ha te tényleg mész, lehet a barátod is veled tartana
de ha nem, akkor is érdemes megpróbálnod
jobb,ha most megölöm magam mert úgy se lesz soha olyan életem amit szeretnék ,elmenni nem tudok itt meg meg fogok őrülni.Annyira elegem van, nincs is miért élnem mert nap mint nap itthon ülök és ennyi sehova nem megyek.
NE is írjatok több választ felesleges itt nincs semmi megoldás.
Azért tudnál mit tenni, ha lenne minimális akaraterőd.
Pl. ingyenesek az első OKJ-s képzések, végezhetnéd úgy is hogy mellette dolgozol. Bolti árufeltöltői, eladói,pincérnői, szállodai szobalányi stb. állásokat mindig hirdetnek, amihez nem kell képzettség sem.
Ha meg mondjuk falun kertes házban laksz, akkor állatok tartásával, kertészkedéssel is hasznossá tudnád még magad tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!