Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyembe?

Figyelt kérdés

Az ország csóró felén lakom ahol semmi munka nincs 2 éve keresek folyamatosan és ha van is annyian jelentkeznek,hogy esélytelen ,hogy engem válasszanak és nagyon elegem van ,hogy tehetetlen vagyok ,tanulni sem tudok,mert a szüleimnek semmi pénzünk nincs szinte.A barátom dolgozik egy helyen de az se valami álom meló és nem akar velem jönni pestre, egyszer elküldtem egy helyre csak kíváncsiságból és rögtön felvettek volna úgy,hogy nem is lett volna állásinterjú és biztosan ő is találna munkát csak nem mer lépni és én meg egyedül nem bírnám tehát nem tudom mit csináljak.

20L

2013. aug. 29. 12:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó okj-s re én is gndoltam csak nem akarom itt lkezdeni mert munka mellette nincs és olyanok sem amiket te írsz egy szobalánynak se vesznek fel mert nincs semmi tapasztalatom szerinted nem küldtem el ilyen helyekre???
2013. aug. 29. 12:40
 12/18 anonim ***** válasza:
mégis mi a végzettséged?
2013. aug. 29. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Húgom mikor területi vezető volt kifejezetten kedvelte bolti munkára jelentkezők közül a pályakezdőket és nem túl iskolázottakat, mondván hogy ők elégedettebbek lesznek ilyen szintű melóval és ennyi pénzzel.

Pl. tetszett neki amikor kb. ilyeneket olvasott egy életrajzban, hogy: "szüleim fizikai munkások, szeretem a fizikai munkát, mert ebben nőttem fel"

2013. aug. 29. 12:58
 14/18 A kérdező kommentje:
érettségiig jutottam aztán jártam fél évet egy okj-ra de nem volt jó
2013. aug. 29. 12:59
 15/18 anonim ***** válasza:
egy érettségivel nem fogsz munkát kapni, tovább kell képezned magad.
2013. aug. 29. 13:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Egy érettségivel simán lehetnél eladó áruházban, ha meg ápolt, kulturált megjelenésű vagy akkor elegánsabb üzletekben is.
2013. aug. 29. 13:05
 17/18 A kérdező kommentje:
lehetnék csak itt nem ilyeneket keresnek hiába nézek ki jól és nem vagyok sík hülye .
2013. aug. 29. 13:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is igy voltam, egyszer csak kaptam egy külföldi munka lehetőséget, egy nap alatt döntöttem, kijöttem. Előtte csak kihasználtak, megcsaltak, itt 3 hónap alatt párom lett (nem győztem válogatni!)

Most boldogan élünk:)ja és munkám is volt mindig, és van is!

2013. aug. 29. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!