Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és idősebbek tanácsát szeretném kérni.A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt , Ő 16 éves. Ő az első "komoly" .

Elég naiv vagyok , 1 hónap után lefeküdtem vele, amit nemtudok eldönteni , hogy megbántam vagy sem. Úgy érzem , hogy a lelkem bánja , viszont a testem nem. Nem vagyok az a tipikus mai 14 éves , nem bulizok , iszok , cigizek , nincs minden héten más pasim.

A barátom 9km-re lakik tőlem , viszont egy másik városban jár suliban , így bentlakásban van. Suli kezdés óta emlegeti ,hogy a lányok nagyon "megvannak indulva" érte. Nem azt mondom , hogy álompasi , viszont tényleg jóképű , vicces és egy úriember (legalábbis velem szembe). Van egy lány az osztályában aki folyton a nyakába lóg , a barátom panaszkodta el , hogy multkor az ölébe akart ülni , masszírózta, ölelgetni próbálta , viszont Ő kijelentette még első héten , hogy barátnője van és szereti , de ők ezt nem tartották tiszteletbe. Ezt nekem a barátom mesélte , és gondoltam , hogy hagyom majd lenyugszanak , bízok a barátomban. Ma hazajött és mesélte , hogy a lány aztmondta valakinek , hogy azt várja szakítsunk majd ő is szakít a barátjával és lecsap rá.

Ez már tényleg nagyon idegesít. Mit tennétek a helyembe? Mit tegyek? A barátom azt mondja , hogy lerázza , viszont érzem , hogy nem lesz vége . Írjak a lánynak egy regényt Facebookon , viszont akkor csak neki szereznék evvel örömet.

2013. okt. 4. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Tanulj sokat! És gazdag pasihoz menj majd hozzá. ennyit tehetsz.
2013. okt. 4. 20:58
 2/4 Tarnolf ***** válasza:

Széééép első kommentelő, szééép, add neki az önbizalmat, hogy váljon ribivé akiknek a gazdag pasi kell csak...igen azért írom, mert ez undorító és én se vagyok gazdag, ebben az országban nem is leszek.

Kérdező. Azt mondom bízz a barátodban, ha eddig elmondta ezeket, nem hinném, hogy lenne mitől tartanod. Ha nem mondta volna el, akkor lenne gáz, szóval nyugi. :D

2013. okt. 4. 21:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem hajtok a gazdagságra , a barátom se pénzben fürdik és én ugyan úgy szeretem.

Persze , bízok benne , csak a lányban nem.

2013. okt. 4. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
A barátod úgy, hogy ezeket elmondta biztos nem fog megcsalni. A csaj meg ha tovább nyomul a barátodra, akkor vagy keresd fel és rángasd meg vagy valami. Jó ezt ne vedd komolyan. Én is 14 éves vagyok. A barátom sokkal messzebb lakik tőlem. Bízok benne. Neked is ezt kell. A barátod le fogja rázni a csajt. Ha mégsem akkor te meg a barátod egyszer menjetek el beszélni azzal a csajjal.
2013. okt. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!