Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe, melyikkel találkoznátok?
24 éves lány vagyok,még februárban volt egy 32 éves pasi az életembe,aki nekem a mindenem volt,ő mutatta meg milyen egy igazi férfi,van ambiciózusa és van célja,dolgozik,sajna a kapcsolatunk megszakadt nem voltam számára érdekes,viszont én a mai napig szeretem őt
Utána volt sajnos van egy 27 éves fiú aki ennek az ellenkezője.nem dolgozik soha nem is dolgozott,az anyukájával és az 6 tesójával a szülei már ki akarják tenni otthonról,és arra vár,hogy én költöztessem el,és aki rám ir van lájkolja v.mimet facebookon,arra vár ír,sajnos ennek a 32 éves pasinak is irt.. csúnyát le is tiltott,tegnap viszont beszéltem ezzel a 32 éves pasival,az egész napomat be aranyozta:) és azt mondta,hogy talizzunk ma,ma felis hívott engem hogy akkor,este 7 kor tali,viszont ez a 27,éves fiú is arra vár,hogy át mennyek,de ha meg mondom neki h nekem nincs kedvem,akkor be pipul és ő jön át,ami nem lenne jó,meg amúgy is inni akar piát az én pénzemből,ma is mondta akkor ha jössz hozol sört,mondom nem,de szemét vagy elkezdi,és állandóan írogat,hogy ma nálam alszol,nálam alszol jó,de szívem szerint itthon maradnék:/
Ti mit választanátok?
"van ambiciózusa"
Ambiciózus az ember, akinek vannak ambíciói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!