Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? Találkoznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Találkoznátok vele így?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, lassan 1 hónapja ismerkedtünk meg. Nemsokkal később sor került volna 1 személyes találkozóra is, de végül nem jött el. Bocsánatot kért, stb. megmagyarázta miért történt így! Aztán kért újabb talit, végül nem valósult meg, nem beszéltünk meg időpontot. Utána megszakadt a kapcsolat, több mint 2 hétig nem tudtam róla semmit, nem keresett, én sem őt! Majd kaptam tőle újra egy levelet, h talizni szeretne velem...

Szerintetek csak sz*pat engem, hogy ez játsza velem? magyarázatként elfogadható amit írt, bár nem akarok elfogult lenni vele kapcsolatban! Szóval a kérdés, h komolyak a szándékai vagy csak szórakozik velem?

2013. jún. 9. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk a magyarázatát, így nehéz bármit is mondani. 19L
2013. jún. 9. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:

1 személyes találkozó?De... dehát ahhoz két ember kell...

O.o o.O

2013. jún. 9. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Aki látni akar, kerít rá időt. Az meg hogy 2 hétig nem jelentkezett.. ha nagyon akarok valamit egy lánytól, akkor jelentkezek amint tudok. Persze hogy csak szopat. 2 hét múlva írj vissza neki hogy fú bocsi meg is feledkeztem rólad, ja majd talizunk és felejts el időpontot megbeszélni majd felejtsd el a pasit is.
2013. jún. 9. 14:45
 4/5 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: értsd jól!!! Egy személyes találkozóra is... és nem egybe van írva, hanem külön! Ha nem tudod a helyesírási szabályokat, nézz utána
2013. jún. 9. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

#2, jujj de vicces vagy, kacag a májam.

Adnék neki még egy esélyt, de ha valamiért most is lemondja, akkor szerintem nem érdemes túl sok reményt fűzni hozzá; lehet, hogy tényleg nem ért rá, az is lehet,hogy csak "talonban" tart.

2013. jún. 9. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!