Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Találkoznátok vele így?
Volt egy srác, lassan 1 hónapja ismerkedtünk meg. Nemsokkal később sor került volna 1 személyes találkozóra is, de végül nem jött el. Bocsánatot kért, stb. megmagyarázta miért történt így! Aztán kért újabb talit, végül nem valósult meg, nem beszéltünk meg időpontot. Utána megszakadt a kapcsolat, több mint 2 hétig nem tudtam róla semmit, nem keresett, én sem őt! Majd kaptam tőle újra egy levelet, h talizni szeretne velem...
Szerintetek csak sz*pat engem, hogy ez játsza velem? magyarázatként elfogadható amit írt, bár nem akarok elfogult lenni vele kapcsolatban! Szóval a kérdés, h komolyak a szándékai vagy csak szórakozik velem?
1 személyes találkozó?De... dehát ahhoz két ember kell...
O.o o.O
#2, jujj de vicces vagy, kacag a májam.
Adnék neki még egy esélyt, de ha valamiért most is lemondja, akkor szerintem nem érdemes túl sok reményt fűzni hozzá; lehet, hogy tényleg nem ért rá, az is lehet,hogy csak "talonban" tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!