Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme elmenni? Ti találkoznátok így vele?

Figyelt kérdés

Ma elhívtam egy csajt a kopaszigáthoz. Először azt hitte hogy barátilag hívom és mondta persze jön. Kérdezte is h jön e még vki vagy 2-en, mondtam hogy 2-en. Aztán kis hajj-jajj után mondta hogy ha nem randi akkor jön. Felvilágosítottam, hogy én arra gondoltam. Erre ő "gondold át ha így is találkoznál velem akkor oké..".

Rám férne szerintem a nőkkel való társalgás, meg lehet megnyugodna kicsit a lelkem - de franc tudja - lehet csak szarabb lenne, mert megint reménykedni kezdenék.

Szerintetek van értelme elmenni? Ti találkoznátok így vele?

írjatok nemet és kort is légyszi! én 21F

2013. ápr. 24. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, sosem tudhatod.
2013. ápr. 24. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:

én elmennék. már csak azért is mert jó az idő :D na de viccet félretéve. nem fogsz belehalni ha elmész és amugy kell a nőkkel valo társalgás :)

20/N

2013. ápr. 24. 17:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Megnyugodna a lelked :D Vigyázat, alfahím veszély! A lányok buknak amúgy az ilyenre :)
2013. ápr. 24. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
nincs túlzottan értelme, nyíltan megmondta hogy nem akar tőled úgy semmit. utána neked lenne szar ha beindulna a fantáziád.
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze. De ne kezdj reménykedni. Győzd meg magad, hogy nem lesz semmi, beszélgettek, sétáltok, jól érzitek magatokat, ennyi. Ha nem reménykedsz, akkor akár még jól is elsülhet a dolog, és legközelebb is akar találkozni, és idővel meghódítod :)
 6/8 anonim ***** válasza:
De amúgy lehet, hogy csak tesztelni akar. Pl arra kíváncsi, hogy ha nem tárgya a szexualitás a kapcsolatotoknak akkor továbbra is kíváncsi lennél rá, mint ember. Szal menj el. Legyél határozott, talpraesett és ne használj ilyen kifejezéseket fiú létedre, hogy "megnyugodna kicsit a lelked".
2013. ápr. 24. 17:50
 7/8 A kérdező kommentje:

#6-os Élőben nem szoktam nyálas szövegeket nyomni soha, csak most itt így jött.

#3-as Minden bizonnyal, még így is közelebb vagyok az alfahímhez mint te aki itt veri a faszát mások baján.

Amúgy köszi a válaszokat!

2013. ápr. 24. 17:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Azt beszéltük még szerdán h majd ráírok fb-n ha átgondoltam. Írtam is, de válaszra se méltatott. Konkrétan nem nyomott rá az üzenetemre, így fb szerint nem olvasta el de mint tudjuk egy részét így is el lehet olvasni, de arra már nem figyelt h azt pofámba dobja a hírek közt hogy anyjának a posztjára írogat. Úgy igazából ez jobban meglepett h ennyire azt hiszi most jöttem a szélvédőről, meg h baszik válaszolni, mint hogy nemet mondott az elhívásra.

...megint bővült a félreismert emberek listája. :/

2013. ápr. 27. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!