Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassam meg? Szórja a pénzt, és ha droghoz jut bekattan?!

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátomat,bár van egy két hibája..nagyon szereti költeni a pénzt,addig amíg van.Nem érdekli,hogy ha elfogy és utána kajára sem marad. A másik probléma,hogy ritkán drogozik,de ha valaki behívja,akkor egyszerűen megőrül érte,nem tud nemet mondani. Tegnap előtt 5ig iszogatott a haverjával,amire nem sérültem be,mert megbeszéltük előtte,hogy persze,hogy lehet társasági élete,de csak heti 1x maradjon ki sokáig,mert így is alig találkozunk (én nappal,ő késő délután dolgozik).Erre tegnap hív,hogy megint "iszogatna",holott előző nap beszéltük meg ezt.. Hosszas veszekedés után hazajött,és igazat adott...de azóta teljesen más.. :(

2013. okt. 3. 21:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyet nem értek,mikor ilyet olvasok....gondolom fiatal vagy, sem gyerek nincs,se nem vagytok házasok, minek kínlódsz egy idiótával? Keress normális pasit magadnak.
2013. okt. 3. 21:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj!!! Neked még talán lehet normális életed! De vele biztosan nem lesz!
2013. okt. 3. 21:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
drogos alkoholista férfit megváltoztatni? :DDD
 4/17 A kérdező kommentje:
Talán mert szeretem...?
 5/17 anonim ***** válasza:
ez nem elég ok.
2013. okt. 3. 21:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szereted?? ugyan már...majd elmúlik...ilyen ember mellett hamarabb, mint hinnéd! De mégis, mit szeretsz rajta?
2013. okt. 3. 21:53
 7/17 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem alkoholista,soha nem jött még haza részegen.Csak iszogat,beszélget még a munkahelyén,mivel egy pub-ban dolgozik.

Drogosnak meg főleg nem lehet nevezni,buliba nem is szólok érte,csak hétköznapokon nem tetszik,ha csinálja.

2013. okt. 3. 21:55
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
"ritkán drogozik": persze... aztán majd egyszer felajánl valakinek téged is egy menetre, csak kapjon egy adagot... Elhiszem, hogy szereted, de azért próbáld meg tiszta ésszel végig gondolni, mi lehet ennek a kapcsolatnak a vége. Szeretnél vele közös életet? Szeretnél vele megöregedni? Szeretnél tőle gyereket? Szeretnél vele rendezett családi életet élni? Egy drogossal soha nem lesz ez meg. Ne áltasd magad.
2013. okt. 3. 21:56
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
OK, ha minden szép és rózsaszín, miért is akarod megváltoztatni? hiszen így szereted, nem?
2013. okt. 3. 21:57
 10/17 A kérdező kommentje:
Szeretem mert egy jólelkű,segítőkész,kedves ember,és érzem,hogy ő is szeret..Csak még kicsit rá van pörögve a bulikra..
2013. okt. 3. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!